Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Παγωμάρα με τα παγωτά …Αξιούπολης στα Λουτρά




Παγωμάρα ,αλλά και χλευαστικά σχόλια , ακόμα και φανερά από δημοτικούς συμβούλους στο ίδιο το Δημαρχείο  στην Αριδαία , προκάλεσε η απόφαση του προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών να προμηθευτεί παγωτά για την επιχείρηση από το Ν. Κιλκίς .
΄Όπως ήταν εύλογο όλοι αναρωτιούνται τελικά που « ανακάλυψαν» τον συγκεκριμένο προμηθευτή . Και αφού είχαν σκοπό να μην προτιμήσουν επαγγελματίες του Δήμου Αλμωπίας ή του Ν. Πέλλας , ας πήγαιναν κατ΄ ευθείαν στην βιομηχανία , για να τους βγει και πιο φτηνά , όπως υποκριτικά διατείνονται.
Μέλη της Διοίκησης έχουν φτάσει στο αποκορύφωμα της υπομονής . Γι αυτό και η αρχική σκέψη που φέρεται να είχε ο πρόεδρος για κοινή ανακοίνωση –απάντηση των μελών της Διοίκησης σε διάφορα δημοσιεύματα ,έπεσε στο κενό .
Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα , αλλά και μία σειρά άλλων αναθέσεων , υπάρχει μία έντονη και περίεργη φημολογία (η οποία κυκλοφορεί και μεταξύ δημοτικών συμβούλων) , την οποία εμείς τουλάχιστον δεν μπορούμε δεοντολογικά να υιοθετήσουμε ή να μεταφέρουμε αβασάνιστα.

14 σχόλια:

  1. ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗ ΜΕ Α-Ν-Α-Θ-Ε-Σ-Η ΤΟΝ ΚΑΦΕ .
      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
  2. Σαμαντη μεχρι να πεσει η μιζα θα τουσ κατηγορεις? για να δουμε ποτε θα σταματησεις για να τους αφησεις να δουλεψουν.ασχολισου με αλλα θεματα.και παψε να ασχολεισαι με εντιμους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγκρατισου εντιμε αναγνωστη και μην βαζεισ το χερι σου στην φωτια για αλλους εκτοσ αν εισαι ενας απο τους εντιμους που υπαρεσπιζεσαι..... τοτε πες μας ποιοσ!!!!

      Διαγραφή
  3. χαχαχα εντιμους!!! φαση εχεις!!! κατι μου λεει οτι ο πασοης θα αρρωστησει με τοσα παγωτα που θα φαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα Μπάμπη Κουρτίδη ,Αρκεί,όπως λες αφού πρέπει να προτιμάμε το φθηνότερο , να γίνονται δήμαρχοι ,αντιδήμαρχοι,πρόεδροι επιχειρήσεων κλπ, αυτοί οι οποίοι θα παίρνουν λιγώτερα και θα κοστίζουν λιγώτερο στους πολίτες. ΄Αρα θα υπάρχει κέρδος. Και επειδή κάνεις λόγο μόνο για φθήνεια , πες μας κάτι και για την ποιότητα . Εκτός και εάν οι επισκέπτες των Λουτρών είναι άνθρωποι αλλων κατηγοριών και τους πασσάρουμε ότι θέλουμε. Εγώ πάντως δεν το νομίζω .

    Οσο και να ενοχλεί η αλήθεια , εμείς θα την γράφουμε με οποιοδήποτε κόστος. Εσύ τουλάχιστον ξέρεις πόσο ακριβά πληρώνουμε την αλήθεια .
    Π. Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιο ειναι το κοστος κυριε σαμαντη? να το πειτε στην διοικηση να το ξερει.η μηπως ειναι πολυ ακριβο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΜΑΝΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΥΒΡΕΧΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ. ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΛΗΞΕΙ. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέτρο Σαμάντη είσαι παντελώς άσχετος! Συγκρίνεις μισθούς αιρετών που προβλέπονται από τη νομοθεσία (βλ. "Καλλικράτη") με το κόστος προϊόντων στο ελεύθερο εμπόριο? Δεν πας καλά φίλε, τι άλλο θα ακούσουμε από εσένα? Συμφωνώ πάντως μαζί σου για αυτό που λες για την ποιότητα. Και κάτι ακόμα... κάτω τα χέρια σου από τον Ιωαννίδη και τα άλλα παιδιά στη διοίκηση των Λουτρών... το νου σου... Πέτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΡΥΟ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ? Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΡΕΥΣΕ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΚΟΜΑ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Κουρτίδης "ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ" με παραξένεψε πολύ. Το πρώτο πρόσωπο πληθυντικού που χρησιμοποίησε τι ακριβώς σημαίνει;; Ανήκει ο κ. Κουρτίδης στην διοίκηση των Λουτρών ή του Δήμου, έχει κάποια θέση; Παρακαλώ δεν το γνωρίζω ειλικρινά. Αν έχει ποια είναι αυτή η θέση;
    Μήπως του εκπροσώπου τύπου της δημοτικής αρχής; Αν όχι παρακαλώ πάρτε τον είναι πολύ καλός από ότι φαίνεται μέχρι στγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπάμπη μαντρόσκυλο εκτίθεσαι και εκθέτεις και τον Δήμαρχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)