Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δεν τους άρεσε η ήττα ,θέλουν να κάνουν ένσταση. στο Λουτράκι



Δεν μπορούν να χωνέψουν οι νέοι του ΑΡΗ Λουτρακίου που έχασαν από τους βετεράνους και άρχισαν εκτός από δικαιολογίες να ψάχνουν λόγους για να κάνουν ένσταση .
΄Ενας από αυτούς που επικαλούνται για να προσφύγουν στην uefa είναι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι άπαιζαν με υπερβολική βραδύτητα και δεν μπορούσαν να επιβάλουν τον ρυθμό και το
σύστημά τους στο παιχνίδι. Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως το περιγράφει ο ειδικός του αθλητικού τμήματος Γιώργος Μπίνος, ο αγώνας έχει ως εξής:
Παλιές καλές στιγμές του παρελθόντος θυμήθηκαν στο Λουτράκι ,όπου ο Αρης Λουτρακίου αντιμετώπισε τους παλαίμαχους της ομάδας και γνώρισε την ήττα στα πέναλτυ με 8-6. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση τελείωσαν 5-5.(Στο μέτρημα  μας τα λέει λίγο διαφορετικά. Αλλιώς τα έγραψε το δικό του τεφτέρι , αλλιώς το δικό μας . Στο μόνο που συμφωνούμε είναι ο νικητής. Αυτό έχει σημασία ,τα  υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες να παρηγορούνται οι …ηττημένοι. )
Παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο , το παιχνίδι ήταν θαυμάσιο.Οι βετεράνοι παρά τα χρονάκια τους έδειξαν την κλάση τους ,ενώ η σημερινή ομάδα έδειξε ότι δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία  της Α΄κατηγορίας . Στο 12΄ο Δημήτρης Πλέσκας ( Νόντας) από κοντα , και αφού πήρε επίκαιρη θέση πέτυχε γκολ , για πρώτη φορά στη καριέρα του , και έγραψε το 0-1.
Στο 17΄ο Σταύρος Σπρίτας ισοφάρισε σε 1-1. Το 1-2 έκανε στο 24΄ο Πέτρος  Κώτσος (Τσίρος) βλέποντας εκτός θέσης το ξάδερφό του τερματοφύλακα Πέτρο Κώτσο , που  μιλούσε στο κινητό με τον πατέρα και έπαιρνε παραγγελία για φορτώσει ντομάτες από τη λαχαναγορά (άσχετο)
Στο 29΄ο Πέτρος Παπαπέτρου  δεν άφησε κανένα περιθώριο στο τερματοφύλακα (που αυτή τη φορά δεν μιλούσε στο κινητό )και πέτυχε το 1-3.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βόλτσης γράφει το 2-3 ,για να γίνει το 3-3 στο 34΄με τον Νάσο Μποτσφάρη.
Στο β΄μέρος ο Παπαπέτρου έκανε το 3-4(55΄). Ο  Σταύρος Σπρίτας στο 67΄ισοφάρισε σε 4-4. Ο  Γιάννης Δήμτσης (δαιμόνιος) στο80΄πέτυχε το 4-5.
Στο 90΄ο Βόλτσης πέτυχε το 5-5. Κορυφαίοι των νικητών Π Παπαπέτρου , Γιώργος Γιόλης( Μαγντί) και Γιώργος Δόκος που δέσποζε στην άμυνα και ήταν ορατός  στα δέκα χιλιόμετρα. Από τους πικραμένους καλύτεροι οι :Στ. Σπρίτος, Γιωργος Πλέσκας  και Συρέας  παρά τη μια νταλίκα   γκολ που έφαγε.

Στα πέναλτι ευστόχησαν  για τους ηττημένους οι Στ. Σπρίτος, Μάτσης, Βόλτσης , ,Οδ. Πλέσκας, Δύος, Μποτσφάρης . Αστόχησαν Παπαπέτρου, Μαριος Νούσκας, Γιώργος Πλέσκας . Από τους ένδοξους βετεράνους οι σκόραραν οι :Π.Παπαπέτρου, Πάλιος, Δόκος , Π. Σαμάνδης, Δήμτσης, Κώτσος, Γιόλης, Αδραμάνης. Αστόχησαν και σκότωσαν τα πλατάνια οι Κούης και Νόντας. ΄Αριστος ο διαιτητής Πέτρος Ζέρζης (Μπαγάσας),που έδειξε δίκαια  πέντε κίτρινες κάρτες στους φιλάθλους επειδή είχαν πολλές απαιτήσεις από τους βετεράνους , και έκαναν ειρωνικά σχόλια για την ηλικία και την κοιλιά τους.
Η ρεβάνς θα δοθεί του χρόνου το Πάσχα.

1 σχόλιο:

  1. α ρε μπινο απαικτε,τι σχολιασμο εκανες ρε σκυλε για τον αγωνα.φοβερο.εχουμε σκασει να γελαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)