Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα


ΤΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



    Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Μακεδονίας ¨Μ. Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών ήταν η κατάκτηση 6 μεταλλίων στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στις 7 και 8 Απριλίου 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης στην Αθήνα.
    Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 1000 αθλητές από 60 συλλόγους – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο καθώς από τα αποτελέσματα εξαρτιόταν και η πρόκριση των αθλητών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην χώρα μας τον Νοέμβριο και η Ελλάδα ως διοργανώτρια χώρα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει με πλήρη ομάδα.
    Στους αγώνες συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητές τον Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη   και τον Αλμπάνη Απόστολο με 8 αθλητές εκ των οποίων οι 6 κατάφεραν να προκριθούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κατακτώντας 3 χρυσά και 3 αργυρά μετάλλια.
    Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι : Αλμπάνη Αγγέλα στα -55 κιλά, ο Τσιαρτσάφης Ακριβός στα -80 κιλά και ο Τζιαντόπουλος Στέφανος στα -71 κιλά. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι : Αλμπάνη Παναγιώτα στα -47 κιλά, ο Γεύγελης Ραφαήλ στα -72 κιλά και η Αλμπάνη Αντωνία στα -27 κιλά. Άτυχος ήταν ο Βαρσακόπουλος Βασίλης που αφού κέρδισε τον πρώτο αγώνα κληρώθηκε με τον αθλητή του συλλόγου Γεύγελη Ραφαήλ , έχασε για 1 πόντο και κατέλαβε την 4η θέση. Ο Κοσμίδης Αβραάμ κατέκτησε την 5 η θέση.
    Οι 6 αθλητές που προκρίθηκαν θα συμμετέχουν με τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος από τις 21 και 22 Απριλίου στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)