Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Γιώργος Τραπεζανίδης: «Ψήφισα άνοιγμα κωδικών , όχι καταλογισμό ευθυνών»




Αρκετές απορίες προκάλεσε η ερώτηση που έθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου  Αλμωπίας ο Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Τραπεζανίδης ,
για το αν το Σώμα αποφασίζει  μόνο για άνοιγμα κωδικών ή και τον καταλογισμό ευθυνών .Σε διευκρινιστική ερώτησή μας επανέλαβε το ίδιο , λέγοντας ότι ζήτησε την διευκρίνιση ,  γα αυτό  και ψήφισε θετικά . Δεν ψήφισε όμως τον καταλογισμό ευθυνών .

9 σχόλια:

  1. με λένε Γιώργο και θέλω να κατέβω για Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε θα μας τρελανετε....... χρυσώνεται το χαπι σε μερικούς, ή εχετε εκεινα τα στρόγγυλα ανάμεσα στα πόδια σας ή όχι. τί θα πεί ρε ρεζίλια ότι ψηφήσαμε άνοιγμα κωδικών΄, δηλαδή οι κωδικοί δεν θα έχουν μέσα τίποτα [καταλογισμό ευθυνών κλπ]δηλ. νούμερα, ρε γίγαντες τραπεζανίδη, παρούτογλου,κλπ να λέγατε οτι δεν τα δεχόμεσται ούτε σαν θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΝΤΩΣ!! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΙΣΑ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΩΔΙΚΩΝ?? ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ <> ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ!! ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΑΝ!! ΔΗΛΑΔΗ Κε ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?? ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?? ΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ??
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ , ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ) ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!

    Υ.Γ. ΑΣ ΜΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την τεταρτη που μας περασε εβλεπα στην τηλεοραση τον προϊσταμενο των ελεγκτων δημοσιας διοικησης κ.Ρακιτζη να μιλα για τα σκανδαλα της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ,για την κατασπαταληση εκατομμυριων ευρω απο τους συνδικαλιστες της ΓΕΝΟΠ και αλλα παρομοια. Ο κυριος αυτος αφου ερευνησε τις καταγγελιες, κατεληξε στις κατηγοριες που απηυθηνε[κακουργημα] και στην συνεχεια δεν τα εστειλε στο Δ.Σ. της ΔΕΗ με την εντολη να κανουν καταλογισμους και να γραφουν ή να ανοιξουν κωδικοι(!) οπως εκανε ο κ. Πασοης αλλα τα εστειλε στον οικονομικο εισαγγελεα για τα περαιτερω.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ σε μια ευνομουμενη πολιτεια. ο Εισαγγελεας να οδηγησει την υποθεση στα δικαστηρια και αυτα να αποφασισουν. κρινω οτι στο δημο Αλμωπιας καποιοι ξεπερασαν τον εαυτο τους,ξεπερασαν τα ορια των προσωπικων αντιπαλοτητων και ανοιξαν πολυ δυσκολες βεντετες. Ο θεος να μας φυλαει.Κρινω οτι στο δημο κανουν λαθος. δεν επρεπε να δεχθουν τον "εκβιασμο" αλλα να επιστρεψουν στον αποστολεα τους καταλογισμους με την σημειωση αυτα, να πανε στον εισαγγελεα για την περαιτερω ερευνα και στην συνεχεια για την απονομη δικαιωσυνης, δικαιωσυνη που δεν μπορουν να αποδοσουν οι δημ. συμβουλοι αποφοιτητοι δημοτικου ¨η λυκειου. οι 4-5 πτυχιουχοι δεν ειναι δικηγοροι,δικαστες και αλλα παρομοια.Αρα τι τρεχει με την αποφαση αυτη του κ. Πασοη; Τι επιδιωκει;ποιος ειναι ο σκοπος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ?ΟΥΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΞΗΓΗΣΙΜΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΝΑΣ ΦΑΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ειπε ρε παιδια ο ανθρωπος? οτι δεν θελει τον καταλογισμο ευθυνων ? αλλα θελει να ανοιξουν οι κωδικοι για να μπουν τα φραγκα? κ ποια ειναι η δουλεια σας εκει κ. Τραπεζανιδη? ειστε εκει για να υπερασπιζεστε το δικιο των δημοτων σας η για να κανετε τον εισπρακτορα? κ δεν καταλαβαινω τελικα ποιος τους εθεσε αρμοδιους να αποφασισουν αυτοι για τον καταλογισμο των ευθυνων ? κ στην τελικη αφου σας ζητανε κωδικους οι ευθυνες εχουν καταλογιστει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΦΟΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)