Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Αραβησσός - Αμπελειές 2-0


Nίκη-πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Α1 κατηγορία πέτυχε η Αραβησσός κερδίζοντας το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδό της τον Άρη Αμπελειών με σκορ 2-0 (ημίχρονο 0-0).


Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι κορυφής.Eίχε πάθος και δύναμη για τη νίκη, ενθουσιάζοντας τους πολλούς φιλάθλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 4’ το παιχνίδι πήγε να χαλάσει όταν ο Καπουσούζης κλώτσησε τον Καρυπιάδη. Με την παρέμφαση των ψυχραιμότερων επικράτησε ηρεμία, ενώ ο παίκτης των Αμπελειών αποβλήθηκε από τον αγώνα.
Στο 34’ ο Γρηγοράκης από καλή θέση πλάσαρε επάνω στον τερματοφύλακα.
Στο 46’ αναγκαστική αλλαγή για την Αραβησσό όταν τραυματίσθηκε στο γόνατο και απεχώρησε ο αρχηγός της Βλασσίου.
Στο 62’ ο Καρυπιάδης έβγαλε συρτή σέντρα από τ’ αριστερά και ο Μιχάλης Γκότσης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.
Στο 84’ ο Δημήτρης Γκότσης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια των αμυντικών και με σουτ σημείωσε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 87’ δυνατό σουτ του Πέτρου Κουβάτση έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ογκανέζωφ.

Καλύτερη απόδοση από την Αραβησσό είχαν οι: Τσαβαλάκογλου, Νικόλοφ και Γκότσης Μιχ., ενώ από τις Αμπελειές οι: Κουβάτσης, Μίνδος και ο Θάνος Π.

Η διαιτησία των Μιχαηλίδη (Σλατίντσης-Σινάπης) ήταν πολύ καλή.

4ος ήταν ο Κόγιος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ (Χατζόγλου): Ογκανέζωφ, Σιδέρης, Καρυπιάδης (59’ Γκότσης Δ.), Γρηγοράκης (76’ Μαυρογιαννίδης), Νικόλοφ, Βλασίου (46’ Δημητριάδης), Σταμανίκης, Γκότσης Μιχ., BODURRI, Τσαβαλάκογλου, Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ (Γυριχίδης): Καρκαμάνης, Ραμπούσης, Σαββίδης (46’ Τσαρτσαράκης), Μίνδος, Παπαδόπουλος Ι. (66’ Θάνος), Κουβάτσης, Ξανθόπουλος, Παπαδόπουλος Γρ., Παπαδόπουλος Θ. (76’ Δούμος), Θάνος Π., Καπουσούζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)