Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ :Καμιά υποβάθμιση στον πρώην Δήμου Εξαπλατάνου




Καμία υποβάθμιση ούτε απαξίωση του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου δεν υπάρχει. Αντίθετα η σημερινή δημοτική αρχή λειτουργεί με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη . Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ το πρωί της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου
,απαντώντας σε όσα είχε πεί μεταξύ άλλων στο Δημοτικό Συμβούλιο ,αλλά και στο Ράδιο Αλμωπία , ο δημοτικός σύμβουλος  Χρήστος Χουρσόγλου.
 Σύμφωνα με τον Νίκο Πατούτογλου ,που είχε επισυνάψει «πατριωτισμό» στον Χρήστο Χουρσόγλου για την στάση του , πρώην Δήμος Εξαπλατάνου δεν είναι μόνο ο Εξαπλάτανος , αλλά ολόκληρη η περιοχή για την οποία μεριμνά η δημοτική αρχή  και είναι διαρκώς παρούσα. ΄Οπως και οι ίδιοι και όχι  επισκέπτες όπως ισχυρίστηκε ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος  .
Το ενδιαφέρον  για την περιοχή δεν είναι προσφορά ενός γραφείου  και λίγων καρεκλών από το κτίριο του  πρώην  Δημαρχείου, προς τον Αλμωπό για τα οποία  δημιούργησε ολόκληρο ζήτημα ο Χ. Χουρσόγλου , αλλά  η υπεράσπιση των πραγματικών  και δίκαιων   συμφερόντων της περιοχής.
Κατά την άποψή του η στάση του Χ. Χουρσόγλου γίνεται για ψηφοθηρικούς λόγους και λόγους  εντυπωσιασμού και όχι ουσίας.
Μιλώντας για άλλα ζητήματα ο Ν. Παρούτογλου επισήμανε την δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα πολλά χρέη που κληρονόμησε ο Δήμος , την βιομηχανία αγωγών που βρήκε μπροστά του και την καθυστέρηση της απόδοσης των πόρων από την κεντρική εξουσία. Παραδέχτηκε ότι έγιναν κάποια λάθη, όμως συνολικά  ο Δήμος προσπαθεί να νοικοκυρευτεί και να ανταποκριθεί και στις υπόλοιπες πολλές υποχρεώσεις του ταυτόχρονα.
Αναφερόμενος στην πρόσφατη  προεκλογική περίοδο κατά την οποία ήταν υποψήφιος βουλευτής ,την χαρακτήρισε πολύ χρήσιμη γιατί με την ευκαιρία καταγράφηκαν σημαντικά προβλήματα , αλλά και ζητήματα που απασχολούν τους Δημότες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)