Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΑΛΜΠΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ


 

  

    Με συμμετοχή 30 χωρών διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ζίου ζίτσου από τις 10 έως τις 13 Μαϊου 2012 στη Γένοβα της Ιταλίας.

    Η Εθνική Ελλάδος συμμετείχε με 10 αθλητές και συνολικά κατέκτησε 3 αργυρά μετάλλια, μία 5η θέση και μία 7η θέση με την Αλμπάνη Παναγιώτα του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Γιαννιτσών. Η Αλμπάνη μετά από 2 νικηφόρους αγώνες ( ο ένας με αθλήτρια της Γερμανίας και ο άλλος με αθλήτρια της Ιταλίας) έχασε με διαφορά ενός πόντου από την Πολωνέζα αντίπαλό της. Να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε στην κατηγορία των νεανίδων έως 18 ετών και ήταν η μικρότερη όντας 14 μόλις ετών.
    Η Αλμπάνη Παναγιώτα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζίου ζίτσου στην Αθήνα και έχει μεγάλες δυνατότητες για περισσότερες διακ΄ρισεις , ενώ συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις καθημερινά με τους προπονητές της Ινδόπουλο Δημήτρη και Αλμπάνη Απόστολο.






ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Μακεδονίας ¨Μέγα Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών η ένταξη 5 αθλητών του στην Εθνική ομάδα του Παγκρατίου Αθλήματος, ώστε να συμμετέχουν στο 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος που θα διεξαχθεί στο Νομό Ευρώτα της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο Γυμναστήριο Βλαχιώτη στις 16, 17 και 18 Νοεμβρίου 2012.
    Η Ελληνική Ομοσπονδία θα λάβει μέρος με τις Εθνικές ομάδες , που απαρτίζεται από αθλητές που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα συμμετέχει στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων 14-15 ετών, εφήβων – νεανίδων 16-17 ετών, νέων ανδρών – νέων γυναικών 18-19 ετών και ανδρών – γυναικών από 20 ετών και άνω.
    Η Εθνική ομάδα θα συγκεντρωθεί για προετοιμασία σταδιακά τρεις φορές με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές. Η πρώτη συνάντηση θα είναι το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής στην Αθήνα, η δεύτερη θα είναι από 2 έως 8 Ιουλίου 2012 στην Θεσσαλονίκη και τον από τις 15 έως τις 21 Οκτωβρίου 2012 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο.
    Οι αθλητές του ¨Μ.Αλέξανδρου¨ που προκρίθηκαν είναι οι: Αλμπάνη Παναγιώτα, Γεύγελης Ραφαήλ, Αλμπάνη Αγγέλα, Τσιαρτσάφης Ακρίβος και Τζιαντόπουλος Στέφανος, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε όλα τα στάδια προετοιμασίας της Εθνικής , ενώ επίσης προετοιμάζονται με τακτικές προπονήσεις και από τους προπονητές του συλλόγου Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη πτυχιούχο προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητιμσού στο Παγκράτιο άθλημα και τον προπονητή Αλμπάνη Απόστολο.
    Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέρσι στην Ιταλία ο ¨Μ.Αλέξανδρος¨ κατέκτησε τρία μετάλλια. Ένα χρυσό μετάλλιο με την Αλμπάνη Αγγέλα, ένα αργυρό μετάλλιο με την Αλμπάνη Παναγιώτα κι ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Καραγκούνη Κυριάκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)