Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ταλαιπωρούν τους Προμαχιώτες υλοτόμους



ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Με το δίκιο τους διαμαρτύρονται οι υλοτόμοι των Προμάχων.
Στον Δήμο Αλμωπίας ασχολούνται πως θα μαζέψουν ψήφους στο ΠΑΣΟΚ ,αντί να ασχοληθούν με το αυτονόητο για να μπορέσει ο φτωχός μεροκαματιάρης να βγάλει το ψωμί του . Ενώ τα πάντα είναι έτοιμα για να πάνε οι υλοτόμοι για δουλέψουν δεν υπάρχει δημοτικός δασοφύλακας. Σύμφωνα με τα Προμαχιώτικα Νέα
«ανήσυχοι και ανάστατοι οι υλοτόμοι των Προμάχων λόγω του δαίμονα της Ελληνικής γραφειοκρατίας.

Ο λόγος αυτή τη φορά η μη ύπαρξη δημοτικού δασοφύλακα για το κοινοτικό δάσος των Προμάχων.
Ενώ όλα τα χαρτιά τους είναι έτοιμα και οι υλοποιήσιμες  συστάδες έχουν μοιραστεί ,δεν μπορούν να ανέβουν στο δάσος να εργαστούν επειδή ο δήμος δεν διαθέτει το αυτονόητο. Έναν δημοτικό δασοφύλακα που θα επιβλέπει τις εργασίες.

Οι υλοτόμοι του χωριού είναι οργισμένοι ,γιατί ο καιρός είναι ιδανικός για εργασία ,αλλά παρόλα αυτά κάθονται άπραγοι χωρίς να κάνουν μεροκάματα. Να τονίσουμε ότι τουλάχιστον 150 άτομα κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα ,και κατ επέκταση 150 οικογένειες στερούνται πηγής εσόδων λόγω αυτής της γραφειοκρατικής "γάγγραινας".
Θα πρέπει τα αντανακλαστικά του δήμου και του δασαρχείου να είναι πιο γρήγορα, γιατί δεδομένης της οικονομικής δυσπραγίας χάνονται χρήματα και από τους υλοτόμους αλλά και από το δημόσιο(μισθώματα ,ένσημα, φόροι, φπα).
Οι υλοτόμοι προσανατολίζονται σε δυναμικές κινητοποιήσεις οι οποίες δεν συμφέρουν κανέναν.»
(σ.σ)
Καλό είναι λοιπόν ο Δήμαρχος και οι στενοί του συνεργάτες αντί να ασχολούνται με «υψηλή» πολιτική ,να σκύψουν επιτέλους στα προβλήματα του απλού κοσμάκη ,που δεν έχει την δική τους πολυτέλεια και πρέπει να δουλέψει σκληρά για να ζήσει. Ούτε και ο Δήμος είναι «τσιφλίκι» τους για να το χρησιμοποιούν προς άγραν  κομματικών ψήφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)