Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαπές για απάτη στα Γιαννιτσά




Συνελήφθησαν χθες (02.05.2012) το πρωί στα Γιαννιτσά, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, τέσσερις ημεδαπές 24, 41, 49 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αντιποίηση.


Αρχικά προηγήθηκε καταγγελία δύο ηλικιωμένων γυναικών, ότι οι ανωτέρω ντυμένες ως μοναχές και προσποιούμενες καλόγριες της Ιεράς Μονής του Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης, τις προσέγγισαν και τις έπεισαν να τους δώσουν από ένα χρυσό δαχτυλίδι αντίστοιχα για τη δήθεν ενίσχυση της Ιεράς Μονής.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστιδες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (105,50) ευρώ, (3) χρυσά δακτυλίδια, (1) χρυσή αλυσίδα, (1) χρυσή καρδιά μενταγιόν, (10) σταυρουδάκια και (43) εικόνες του Αγίου Ραφαήλ και του Χριστού.

Τα προαναφερόμενα δύο χρυσά δακτυλίδια αποδόθηκαν στις παθούσες.

H 41χρονη και η 49χρονη συνελήφθησαν για τα ίδια αδικήματα την 08.04.2012 στη Βέροια .

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)