Κατασχέθηκαν πάνω από τρία κιλά κάνναβης
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας πέτυχαν χθες (22.05.2012) το βράδυ τη σύλληψη, δύο ημεδαπών 30 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinIvd_IIFitmqDfTXYdZyhE5IKC0F-ZXjs29beSssUF8IjfA0PnWY61HfHTulT9j-w9xVkFn7FNQWRO8MHwqX4BC4ES31C_20JwPhvvk4UBzjiNFMR18x34SIYUGcNLKoDL9jcFPcL2BwN/s1600/ATT00036.jpg)
- τρεις συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους ( 3.214 ) γραμμαρίων,
- το χρηματικό ποσό των ( 805 ) ευρώ και
- (2) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες,
Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.
Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:
Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.
Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!
Aridaia-gegonota.blogspot.com