Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στο Επιμελητήριο Πέλλας επισκέφθηκε η νέα Πρέσβειρα της Taiwan



                 


Το Επιμελητήριο Πέλλας επισκέφθηκε η νέα Πρέσβειρα της Taiwan στη χώρα μας, κα Agnes Hwa-Yue Chen, συνοδευόμενη από τον Εμπορικό Ακόλουθο κ. C.J. lo.

          Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος παρουσίασε τις δυνατότητες για την εξαγωγή προϊόντων του Νομού στην Ταιβάν, αναφέρθηκε στην ήδη ανεπτυγμένη συνεργασία για εξαγωγή βαμβακιού, μαρμάρου και κονσερβοποιημένων προϊόντων και έθεσε το θέμα της επέκτασης των εμπορικών δραστηριοτήτων και στα νωπά φρούτα και λαχανικά καθώς και στο Τουρισμό με την οργανωμένη προώθηση του Νομού Πέλλας ως τουριστικό προορισμό. Παράλληλα έκανε γνωστές τις προθέσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για τη δημιουργία Ελληνικού γραφείου Εμπορίου στην Ταιβάν από την ΚΕΕΕ ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ενισχυθούν οι εμπορικοί δεσμοί αλλά και να έχουν οι επιχειρήσεις ένα σημείο αναφοράς για το άνοιγμά τους στις νέες αγορές.
          Η Πρέσβειρα της Taiwan Agnes Hwa-Yue Chen με πολύ θετικό πνεύμα συνεργασίας δεσμεύτηκε για την στενότερη συνεργασία με το Επιμελητήριο Πέλλας με κύριο σκοπό την διευκόλυνση της εξαγωγής προϊόντων του Νομού Πέλλας προς την Ταιβάν.
          Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σιγάλας Αντώνης καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου.
          Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση μεταξύ επιχειρηματιών που ήδη κάνουν εξαγωγές στην Ταιβάν και ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τη συνεργασία και με νέα προϊόντα με τον Εμπορικό ακόλουθο της Πρεσβείας της Ταιβάν κο C.J. lo όπου συζήτησαν λεπτομέρειες για τις εξαγωγές, τις διαδικασίες και το νομικό πλαίσιο της Ταιβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)