Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βάλε ένα χεράκι για τον τόπο σου!



Οι Αλμωπίστας σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε μια νέα δράση για τη συντήρηση της Αλμωπίας. Σε μια εποχή που είναι οικονομικά δύσκολο να επενδυθούν χρήματα για νέες υποδομές, οι Αλμωπίστας θα προσπαθήσουν να κάνουν επισκευές που δεν κοστίζουν χρήματα και είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των κατοίκων και των τουριστών.



Φίλοι μας,
Εδώ και ένα χρόνο έχουμε αφιερώσει τις προσπάθειές μας στην ανάπλαση και τον εξωραϊσμό συγκεκριμένων περιοχών της Αλμωπίας. Τώρα σας προσκαλούμε σε μια νέα δράση για τη συντήρηση της περιοχής μας για την οποία μπορείτε να αφιερώσετε μόνο 10 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας, όπου και όποτε εσείς το επιθυμείτε. Αναφερόμαστε σε μικρές εργασίες που δε χρειάζονται οργάνωση και πολλά άτομα για να γίνουν, όπως για παράδειγμα το να σηκώσουμε μια πεσμένη πινακίδα ή να μαζέψουμε γυαλιά από το δρόμο.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν μία εργασία διάρκειας 10 λεπτών. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας άνθρωπος, ένα φτυάρι και όρεξη για δουλειά. Το καλύτερο είναι ότι δεν κοστίζει καθόλου και ο κόπος που απαιτείται ανταμείβεται από το αποτέλεσμα. 
 
Αν λοιπόν υπάρχουν  στη γειτονιά σας προβλήματα που σας ενοχλούν και πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να επισκευαστούν σε 10 λεπτά, κάντε το μόνοι σας. Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στο almopistas@gmail.com και εμείς θα τις δημοσιεύσουμε. Και όχι μόνο αυτό… με τη συμμετοχή σας λαμβάνετε μέρος στο διαγωνισμό για την καλύτερη εργασία. Ο νικητής θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη!
Φυσικά, συνεχίζουμε και τις ομαδικές μας δραστηριότητες. Η επόμενή μας δράση που προγραμματίζεται για το τέλος του Ιουνίου θα είναι ένας περίπατος για να απολαύσουμε τη φύση. Μείνετε σε επαφή για περισσότερες λεπτομέρειες.
Με εκτίμηση,
Αλμωπίστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)