Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Μόνιμη στελέχωση των Λουτρών Πόζαρ




Τουλάχιστον υποκριτικές χαρακτηρίζουν τις κατά τα άλλα πολύ σωστές και αυτονόητες προτάσεις των πρώην Δημάρχων Πέτρου Ζέρζη και Χρήστου Μπίνου , περί μόνιμης στελέχωσης νευραλγικών τομέων της Επιχείρησης των Λουτρών ,επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή των Λουτρών Πόζαρ. Διότι κάτι τέτοιο θα μπορούσαν να το κάνουν στη θητεία τους.

Οι δύο πρώην δήμαρχοι έκαναν τις προτάσεις αυτές στη πρόσφατη γενική συνέλευση της Επιχείρησης  . Ασφαλώς έχουν εμπειρία  και γνωρίζουν καλά τι χρειάζεται η Επιχείρηση.
΄Εστω και τώρα , κατά την άποψή μας είναι σημαντικό που δείχνουν καλή πρόθεση για κάτι πιο οργανωμένο που θα βοηθήσει τη περιοχή .
Η σημερινή Διοίκηση που καλείται να αντιμετωπίσει μία σειρά προβλημάτων ,μια γενική οικονομική ύφεση  που επηρεάζει και την επιχείρηση, αλλά και τις νέες προκλήσεις ,οφείλει να είναι προσεκτική και μεθοδική στις κινήσεις της.
Στον τομέα της προβολής και της γενικότερης επικοινωνιακής πολιτικής, η αλήθεια είναι ότι είχε περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες . Μπορούσε όμως με τους πόρους που διάθεσε να υπάρξουν πολλαπλάσια οφέλη και αποτελέσματα.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης έκανε γνωστό ότι ετοιμάζεται έντυπο των Λουτρών Πόζαρ στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλα τα αξιοθέατα και οι τουριστικοι  προορισμοί της Αλμωπίας.
Ασφαλώς είναι πολύ θετικό αυτό. Αρκεί την υλοποίησή του να την αναλάβουν άνθρωποι που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο και την περιοχή 

2 σχόλια:

  1. ΝΕΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΜΑΝΤΗ, ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΣΑΜΑΝΤΗ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σαμαντης δεν κανει τετοια πραγματα. τι ειναι αυτα που γραφεις! αλλα τωρα που διαβαζω για τον κολοκοτρωνη,ε! μαλλον εχεις δικαιο. ακου ο αχρηστος δεν ηξερε οτι τα λουτρα στην αριδαια δεν ειχαν διευθυντη και μανατζερ. τοτε γιατι τον ελεγαν κολοκοτρωνη και γιατι τον εβγαλαν εξω απο τις φυλακες του ναυπλιου; λοιπον μια προταση στον πασοη:αφου δεν το εκανε αυτος ο αχρηστος,δημητρακι, να μην το κανεις και εσυ. τελος και ασε την αντιπολιτευση να κουρευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)