Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Κλείνει παίκτες η Αναγέννηση Γιαννιτσών




Ουσιαστικά ο Σέρβος  Μπόγιαν Τσούκιτς.  είναι η πρώτη μεταγραφή της  Αναγέννησης ο παίκτης τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση  που έδωσε τα χέρια μαζί του και προκαταβολή για το κλείσιμο της μεταγραφής. Ο παίκτης που προτάθηκε από μάνατζερ φίλο της ομάδας αναμένεται να βοηθήσει αισθητά. Ο Σέρβος που είναι 24 ετών έχει ύψος 186 και είναι αριστεροπόδαρος

Το Βιογραφικό του παίκτη:
Ο Μπόγιαν Τσούκιτς γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1988 στο Βελιγράδι και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Το 2005 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου δεν πήρε συμμετοχές και για δύο σαιζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην FK Teleoptik (29 συμμετοχές – 1 γκολ). Το πρώτο εξάμηνο της σαιζόν 2007-08 πήγε ως δανεικός στην Kolubara Lazarevac (13 συμμετοχές – 3 γκολ) και στο δεύτερο μισό συνέχισε στην Metalac G.M. (14 συμμετοχές – 1 γκολ). Το 2008-09 πήγε στην Gaz Metan Mediaş όπου δεν είχε συμμετοχές, ενώ το καλοκαίρι του 2009 τον απέκτησε η Borac Banja Luka. Τις δύο τελευταίες σαιζόν αγωνίστηκε στην MFK Košice (4 συμμετοχές), στην FK Banat (12 συμμετοχές) και το τελευταίο εξάμηνο έκανε μια συμμετοχή με την FK Borac Čačak ως αλλαγή.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνο μεταγραφή αναμένονται έως την Δευτέρα 4-5 ακόμα όπου θα ξεκινήσει την Δευτέρα και επισήμως η προετοιμασία της ομάδας κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Παναγιωτίδη και τεχνικού Διευθυντή Γιώργου Φοιρού.
Η Αναγέννηση Θέλει να αποκτήσει  τον ταλαντούχου Άγγελο Χαρμάνα, ο παίκτης που κατάγεται από τα Γιαννιτσά πέρσι αγωνίστηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ  στο Αετό Σκύδρας  Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίστηκε στις ομάδες νέων με επιτυχία.
Ποιος είναι ο Άγγελος Χαρμάνας.
Ο Άγγελος Χαρμάνας γεννήθηκε στις 30/05/1993 στα Γιαννιτσά. Το 2000 γράφεται στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και παρέμεινε μέχρι την 25/9/2008 όπου παίρνει μεταγραφή και πάει στον ΠΑΟΚ , επί Θόδωρου Ελευθεριάδη ο οποίος αναγνωρίζει αμέσως το ταλέντο του. Στον πρώτο ακόμα χρόνο ο παίκτης μεταπηδά από την τρίτη ομάδα του ΠΑΟΚ στην δεύτερη , γιατί πλήρη όλες τις προδιαγραφές για υψηλούς στόχους.
Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει ως βασική επιθετική αιχμή της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ, αν και είναι ο μικρότερος σε ηλικία στο ρόστερ. Αποτέλεσμα αυτών των καλών εμφανίσεων είναι η κλήση του στην Εθνική Παίδων σε αγώνες στην Ιταλία , Τουρκία κλπ.
Ο τρίτος χρόνος είναι ο δυσκολότερος που πέρασε ο Άγγελος Χαρμάνας στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ , αφού ρίχνει βάρος στο διάβασμα για τις εισαγωγικές στο πανεπιστήμιο. Αυτό αδυνατίζει την συμμετοχή και την ένταση των προπονήσεων, με αποτέλεσμα να του «βγουν» και ορισμένοι τραυματισμοί που θα τον ταλαιπωρήσουν. Η προσπάθεια όμως δικαιώνετε, γιατί και στο ρόστερ παραμένει, γιατί τον πιστεύουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και στο Πανεπιστήμιο περνάει (ΤΕΦΑΑ) για να γίνει πάλι και αυτός ένας «επιστήμονας» ποδοσφαιριστής στις τάξεις του ΠΑΟΚ
Πέρσι  σχεδόν 4 χρόνια μετά ο Άγγελος Χαρμάνας υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ (η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών δικαιώνετε γιατί στήριξε όλα αυτά τα χρόνια). Είναι ένα παιδί με ταλέντο και ιδιαίτερο χαρακτήρα που θέλησε να πείσει ότι : μπάλα και πανεπιστημιακή εκπαίδευση μπορούν να πάνε μαζί.
Πέρα όμως από αυτών η ομάδα των Γιαννιτσών συζητά και με άλλους παίκτες Βλέπει με ενδιαφέρον 2 νεαρούς ταλαντούχους του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών πέρσι αγωνίστηκαν οι παίκτες στην Δ’ εθνική και ξεχώρισαν με την ομάδα ενώ αναμένεται να κλείσει και 3-4 ακόμα παίκτες που είναι εισήγηση του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Φοιρού.

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν πληρωμές ενώ στα μέσα τις επόμενης εβδομάδος θα καθαρίσουν όλες τις μικρουποχρεώσεις προς τους παίκτες . Το τεχνικό τημ θα δει όλους τους παίκτες από την Δευτέρα πριν αποφασίσει να αποδεσμεύσει κάποιους.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει και συμφωνία με χορηγό για την ομάδα που θα αποφέρει σημαντικά ωφέλει και για τις 2 πλευρές.

Τα έργα καλοπισμου και συντήρησης του γηπέδου περιμένουν οι φίλοι της Αναγέννησης από τον Δήμαρχο Πέλλας κ Στάμκο που υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει.

Ρεπορτάζ : Γιώργος Χατζηχρήστος www.matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)