Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου – Εδεσσαϊκός 0-0



 Σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Εξαπλατάνου η τοπική Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Εδεσσαϊκό και σκορ 0-0.
Το παιχνίδι ήτα πολύ καλό και δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από έναν αγώνα πρωταθλήματος. Ο Εδεσσαϊκός διατήρησε κατά διαστήματα μια ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι που παραμένουν αήττητοι στα φιλικά, μετρώντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία

Πρόβαλαν καλή αντίσταση και έδειξαν τις φετινές καλύτερες βλέψεις τους στο πρωτάθλημα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:

Στο 18΄δυνατό σουτ του Βασιλόπουλου έφυγε λίγο άουτ.

Στο 39΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίσκου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 72΄ο Μάντζιος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή καθυστέρησε να πλασάρει τον γκολκίπερ.

Στο 89΄ο Γιάννης Μίσκος έχασε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και μόνος απέναντι στον Τσεντεμίδη έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την ρίζα του δοκαριού.

Η διαιτησία του Μιχαηλίδη και των εποπτών: Ταγκαλίδη και Σινάπη Γ. ήταν πολύ καλή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (Παπανδρέου): Δημητριάδης, Τσουλφαΐδης Κ., Ογούσογλου, Γιαννούλτσης, Νάτσκος, Γιόντης, Βασιλόπουλος, Κουτρούμπαλος, Κυριακίδης, Παρτσανάκης, Ανδριανόπουλος. Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν: Τσεντεμίδης, Γεωργιάδης, Λεμονάκης, Βασίλογλου, Μανίσης, Μάντζιος, Δημητρίου Π., Δημητρίου Δ., Παυλίδης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Τσόπτσης): Τζήγκας, SHERAREIS, Παπαδόπουλος, Πεχλιβάνης, Γκίνης, Πούπης, Τσόρμπας, Μουτσάρας, Φωτίου, Μίσκος, Μαυρομάτης. Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν: Καπαγιάρογλου, Γκόκος, Τσόπτσης, Αναστασιάδης, Παντελαίος, Τάνης, Σουμελίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)