Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αποφασίζει για Δήμαρχος ο Πασχάλης Κόϊος




Φούντωσαν και πάλι τα σενάρια που φέρουν τον Πασχάλη Κόϊο ,(στη φώτο από την ορκωμοσία το 2011)  δημοτικό σύμβουλο της παράταξης τυ Χρήστου Μπίνου και πρώην προέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ , να ηγείται σχήματος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. 
Τα σενάρια φαίνεται να έχουν μεγάλη βάση , καθώς και παλαιότερα  όταν  είχαν δει το φως της δημοσιότητας , δεν είχε αποκλείσει τίποτα. Πληροφορίες  ,τον φέρουν τις προσεχείς ημέρες να ξεκαθαρίζει την θέση του . Μάλιστα καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν  ότι σκέφτεται πολύ θετικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
΄Άλλες δημοσιογραφικές πηγές υποστηρίζουν  ότι σε περίπτωση άρνησης από αυτόν , -αποκλείουν όμως τέτοιο ενδεχόμενο- τότε είναι πολύ πιθανή –έως βέβαιη η υποψηφιότητα  προσώπου με μακρά θητεία στη τοπική αυτοδιοίκηση από μεγάλο  και ιστορικό χωριό της Βόρειας Αλμωπίας . Το πιο βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη παράταξη θα είναι παρούσα ενεργά  στα δημοτικά δρώμενα.

1 σχόλιο:

  1. σαμαντη ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΟΥ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΠΡΩΣΟΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ. ΕΝΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ,Ο ΠΑΣΟΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΒΟΥΝ,ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΟΥ ΤΟΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΥΠΝΑ, ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, ΒΙΑ-ΒΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ. ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΕΠΙΚΛΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΟ ΣΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΠΙΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΡΙΣΤΑ,ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΠΙΣΜΟΥΘ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΗΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΆ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΗΓΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΑΝΒ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΙΟΣ ΤΟΠΤΕ, ΝΑΙ,ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΜΑΝΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ. ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΑ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ 2010 ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝΜ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΠΑΣΟΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΤΡΟ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)