Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΛΜΠΑΝΗ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ



 ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ


    Με συμμετοχή 600 αθλητών από 17 χώρες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας το OPEN  Πρωτάθλημα Ζίου Ζίίτσου εφήβων - νεανίδων στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2012.
    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Πρωταθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου του ¨Μ.Αλεξάνδρου¨ Αλμπάνη Παναγιώτα που κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο χάνοντας για ένα σημείο στον τελικό από τη Ρουμάνα αθλήτρια στα -48 κιλά. Η Αλμπάνη κατάφερε να νικήσει  στα προημιτελικά τρεις αθλήτριες από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Τουρκία και το Μοντενέγκρο.
    Μεγάλη ήταν και η ικανοποίηση για τους προπονητές του συλλόγου Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη και Αλμπάνη Απόστολο, που συγχαίρουν την αθλήτριά τους για την σημαντική της νίκη και την ανάδειξη της χώρας μας στο εξωτερικό. Επίσης της εύχονται καλή επιτυχία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος μαζί με τους άλλους 4 αθλητές του συλλόγου Γέυγελη Ραφαήλ, Αλμπάνη Αγγέλα, Τζιαντόπουλο Στέφανο και Τσιαρτσάφη Ακρίβο. Οι 5 αθλητές συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην προετοιμασία της Εθνικής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ενώ συνεχίζουν να προετοιμάζονται εντατικά και από τους προπονητές τους Δ.Ινδόπουλο στα Γιαννιτσά και Α.Αλμπάνη στη Γουμένισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)