Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Συνταγογράφηση για τα μέλη του ΚΑΠΗ Αλμωπίας




 Πολύ θετική κρίνεται  η πρωτοβουλία του Δήμου Αλμωπίας και του ΚΕ.Κ.Π.Α  για να μην ταλαιπωρούνται οι ηλικιωμένοι , οι οποίοι στο μπορούν πλέον για μια απλή συνταγογράφιση  να απευθύνονται στο ιατρείο του ΚΑΠΗ Αριδαίας, χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν στο Νοσοκομείο.

Το ΚΕ.Κ.Π.-Α Δήμου Αλμωπίας  σε συνεργασία με τον Δ/ντη του  Ν.Μ.Υ.-Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Έδεσσας Αθανάσιο Λαμπρόπουλο ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά,  από την Τετάρτη  8-10 2012  λειτουργεί το Ιατρείο του ΚΑΠΗ.
Ο  γιατρός εξετάζει, συνταγογραφεί   μόνο για χρόνια νοσήματα με συνεχιζόμενη θεραπεία, κυρίως τρίμηνες συνταγές. Συνεπώς, δε θα αλλάζει αγωγή, δε θα προσθέτει φάρμακα και δε θα αναθέτει τη συνταγογράφηση σε τρίτους. Η συνταγογράφηση θα αφορά μόνο τα μέλη του ΚΑΠΗ και θα γίνεται κάθε Τετάρτη από τις 8:30 έως 14:00
« Είναι μια ελάχιστη αρωγή προς την Τρίτη ηλικία από την πλευρά του Δήμου , σημειώνει η πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ Δέσποινα Καλδερεμτζή. (Φώτο)  Προσπαθούμε να δίνουμε έστω και απλές λύσεις προκειμένου να μειώσουμε  όσο γίνεται την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας . Στο ίδιο πνεύμα κινείται και ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης , αλλά και οι συνάδερφοί μου στο δημοτικό συμβούλιο. Καθένας προσπαθεί στον τομέα του για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. »
                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)