Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Σε πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ ο Δ. Σταμενίτης.




Στις Σέρρες βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Σερρών
. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό τη συλλογή ρουχισμού και συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις που έχει αναπτύξει η ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα με σκοπό τη στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Αναφορικά με την πρωτοβουλία  ο κ. Σταμενίτης δήλωσε τα εξής:
«Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της, και η ελληνική κυβέρνηση δίνει μια τεράστια μάχη για την επιβίωση και την ανασύσταση της ελληνικής οικονομίας,  πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα και να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η χώρα να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας από το ξεκίνημα της έχει αποδείξει ότι βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών. Είναι αναμφισβήτητα ενθαρρυντικό για όλους εμάς να βλέπουμε τους νέους αυτού του τόπου να λαμβάνουν πρωτοβουλίες για την στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Σήμερα πρέπει να παραδειγματιστούμε από τους νεούς και να συνειδητοποιήσουμε πως μόνο μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και ενότητα θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από την κρίσιμη αυτή μάχη. Αξίζουν λοιπόν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά της ΟΝΝΕΔ αλλά και στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)