Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τους εκπροσώπους του Γ.Ε.Λ. Αριδαίας.






Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Πασόης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κ. Δέσποινα Καλδερεμτζή
πραγματοποίησε συνάντηση με  το 15 μελές συμβούλιο των μαθητών, τους καθηγητές και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, με αφορμή την κατάληψη που πραγματοποιείται στο χώρο του Γενικού Λυκείου.
Ο κ. Πασόης ενημερώθηκε για τους λόγους που οδήγησαν τους μαθητές σε αυτή την κίνηση και για τα αιτήματά τους.
Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε στη συνάντηση ήταν το κτιριακό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει το σχολείο τα τελευταία χρόνια λόγω του αυξημένου αριθμού μαθητών. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για την εξέλιξη των ενεργειών, οι οποίες έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό από πλευράς του Δήμου, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.
Επίσης, συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα αιτήματα των μαθητών τα οποία αφορούσαν  κυρίως θέματα υγιεινής, ασφάλειας και θέρμανσης, για τα οποία ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση τους στον βαθμό που είναι εφικτό.
Από την πλευρά τους οι μαθητές δήλωσαν ότι μετά από αυτά τα νέα δεδομένα, θα επαναπροσδιορίσουν τις θέσεις τους και τις κινητοποιήσεις τους.

2 σχόλια:

(3)