Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Θερμή υποδοχή Ολυμπιακών στο δημοτικό σχολείο Ξιφιανής




Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στου Ολυμπιονίκες της Αρσης Βαρών   εκπαιδευτικοί και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής  στους Ολυμπιονίκες Πύρο Δήμα,  Βαλέριο Λεονίδη , Λεωνίδα Σαμπάνη και Κούλα Γαλάνη , προπονήτρια Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών ,το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι Ολυμπιονίκες  είχαν την ευκαιρία  να συνομιλήσουν με τους νεαρούς μαθητές του Σχολείου, να τους μιλήσουν  για τα μυστικά του αθλήματος και να τους προτρέψουν  να ασχοληθούν με το άθλημα της άρσης βαρών. Ο Διευθυντής του Σχολείου τους καλωσόρισε εκ μέρους του σχολείου και του χωριού και μετέφερε την επιθυμία των μαθητών να συναντηθούν μαζί τους.

 Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τάσος Χρήστου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευση Μάκης Δεμερτζίδης , ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Πέτρος Μήνου, ο πρόεδρος του Φ.Ο.Αριδαίας Λάκης Προκοπίδης και αρκετοί γονείς μαθητών .


1 σχόλιο:

  1. Είχα την τύχη να βρεθώ στην εκδήλωση και ομολογώ ότι οι εντυπώσεις που αποκόμισα ήταν αριστες. Ειδα και άκουσα πολυβραβευμένους ολυμπιονίκες ,πρωταθλητές που έχουν ταρακουνήσει όχι μόνο το πανελλήνιο αλλά ολόκληρο τον πλανήτη να συνομιλούν με τα παιδιά του δημοτικού σχολειού με ευγένεια , ενδιαφέρον ,προσοχή, και ειλικρίνεια χωρις κανένα ίχνος αγγαρείας. Να ακούν και να απαντούν στις ερωτήσεις των παιδιών αφού με την συμπεριφορά τους βοήθησαν να ξεπεράσουν το τρακ . Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι παραβρισκόμενοι ήταν άριστες.
    Στον Πύρο Δήμα ,στον Βαλέριο Λεονιδη,στην Κυριακή Γαλάνη, στον Θοδωρο Ιακωβιδη , στον πρόεδρο του Φ.Ο.Α. ,στο ν Δ/ντη του Δ,Σ. Ξιφιανής- Αλώρου τους δασκάλους και στον γυμναστή πολλά μπράβο
    Α, Κατσέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)