Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Κλοπές στα Γιαννιτσά από Ρουμάνους



Την Παρασκευή 16.11.2012 το απόγευμα, στην Αράβησσο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, συνελήφθησαν τέσσερις (4) υπήκοοι Ρουμανίας (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) 17 έως 47 ετών για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι τρεις από τους προαναφερόμενους (οι δύο γυναίκες και ο ένας άνδρας) εισήλθαν σε φαρμακείο προσποιούμενοι τους πελάτες και ενώ απέσπασαν την προσοχή της 25χρονης υπαλλήλου, ο ένας αφαίρεσε το χρηματικό ποσό (220) Ευρώ από την τσάντα της, ενώ ο τέταρτος ανέμενε σε Ι.Χ. Επιβατικό έξω από το φαρμακείο. Έγιναν όμως αντιληπτοί από την 25χρονη, ακινητοποιήθηκαν από τους περίοικους και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς. Το χρηματικό ποσό των (220) Ευρώ αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας. 
Στις 16.11.2012 βραδινές ώρες, στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 19 και 20 ετών, διότι προσπάθησαν να διαρρήξουν μηχάνημα αυτόματου πωλητή παιχνιδιών, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από περιπολούντες Αστυνομικούς. Σε σωματικό έλεγχο των προαναφερομένων στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας  λοστός - διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)