Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


    Την περασμένη Πέμπτη η Εθνική ομάδα του Παγκρατίου Αθλήματος πραγματοποίησε προπόνηση προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη σχολή του Μάστερ Ινδόπουλου Δημήτρη.

    Η προπόνηση διήρκησε 3 ώρες και περιλάμβανε ζέσταμα, δυναμικές ασκήσεις, ασκήσεις αντοχής και πτώσεις, ασκήσεις τεχνικής σε όρθια θέση και στο έδαφος. Ακολούθησαν αγώνες στην παλαίστρα με κανονική διαιτησία που ονομάζονται στο Παγκράτιο ¨ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΕΣ¨ .
    Ο υπεύθυνος του Παγκρατίου Αθλήματος την Βόρεια Ελλάδα Μάστερ Παπαδόπουλος Βασίλης εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τους κανονισμούς των αγώνων  που θα ισχύουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα .
    Το Παγκράτιο έχει τρία αγωνιστικά στυλ : το πρώτο είναι με χτυπήματα στο κεφάλι ημιεπαφή στο σώμα και πάλη στο έδαφος με εξαρθρώσεις, το δεύτερο περιλαμβάνει πλήρη χτυπήματα στο σώμα και όχι στο κεφάλι και το τρίτο περιλαμβάνει χτυπήματα σε όλο το σώμα.
    Από τον Αθλητικό Σύλλογο ¨Μ.Αλέξανδρο¨ Γιαννιτσών με προπονητές τον Μάτερ Δημήτρη Ινδόπουλο  και τον Αλμπάνη Απόστολο στην Εθνική ομάδα συμμετέχουν 5 αθλητές και είναι οι εξής: Αλμπάνη Παναγιώτα, Αλμπάνη Αγγέλα, Γεύγελης Ραφαήλ, Τζιαντόπουλος Στέφανος και Τσιαρτσάφης Ακρίβος. Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι αθλητές του συλλόγου Βαρσακόπουλος Βασίλης, Γκουρούλι Λεβάν και Παπουλίδης Αλέξης. Τους αθλητές προετοίμασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δούμας Αλέξανδρος από Θεσσαλονίκη ενώ συνόδευσαν τους  αθλητές τους οι προπονητές Καραλέξη Ιωάννα, Δημητρακόπουλος Γεώργιος, Γουρουτσάς Σταύρος και Αλμπάνης Απόστολος. Θα ακολουθήσει προπόνηση την Πέμπτη και πάλι στην αίθουσα του συλλόγου του Δ.Ινδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)