Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Αποφασίζουν για τη δημοπρασία του ΧΥΤΑ



Αποφασίζει για τις ενστάσεις της δημοπρασίας του ΧΥΤΑ η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Συνεδριάζει αύριο Παρασκευή η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας (αποτελείται από τον Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη ,του δημ συμβ Γιάννη Ιωαννίδη ., Αθηνά Δούκα , Πέτρο Τζέκο ,Τάσο Θεοδωρίδη , Νίκο Αποστολίδη και Μαρτίνα Ζιάκα ) προκειμένου να αποφασίσει σε μία σειρά θεματων. Μεταξύ τους και η εξέταση ενστάσεων κατά του πρακτικού του διαγωνισμού του Υποέργου <1> «Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής  Ενότητας Ν.Πέλλας(Χ.Υ.Τ.Α.ΑΛΜΩΠΙΑΣ) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού» της Πράξης «Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Πέλλας (Χ.Υ.Τ.Α.ΑΛΜΩΠΙΑΣ) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού», με κωδικό ΟΠΣ «215826», συνολικού προϋπολογισμού  5.525.148,30 ευρώ και έγκριση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού, μετά των έλεγχο των ενστάσεων.

Τα άλλα θέματα είναι:

Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της Δήλωσης Επιβολής Κατάσχεσης του Ευσταθίου Σαμαρά του Ευαγγέλου κατά του Δήμου Αλμωπίας, εις χείρας τρίτου.(βάσει της αρίθμ. 236/2010 Διαταγής Πληρωμής του Μονομελές Πρωτοδικείου Έδεσσας)
Ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού, οικ. Έτους 2012
Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή.
Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την  Προμήθεια :  “Τροφίμων για τις ανάγκες της Μαθητικής Εστίας 2013” πρ/σμού δαπάνης  30.000,00  ευρώ με το Φ.Π.Α.
Ακύρωση της αριθμ.283/2012 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής
Εισήγηση της οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανειακών συμβάσεων με το Τ.Π.Δ
.Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή αρδευτικού τσιμενταύλακα στο Άνω Γαρέφι»
Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Εργασίες επισκευής και διαμορφώσεων κτηρίου Γυμναστηρίου Δημοτικού Σχολείου Εξαπλατάνου»
Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή διαβάσεων στην Τ.Κ. Μοναστηρακίου»

    Καθορισμός των όρων για την διενέργεια δημοπρασίας, εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στην Τ.Κ.Χρύσας - Τσάκων.

   

Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση της απόδοσης λογαριασμού για χρηματικό ένταλμα που αφορά στην προπληρωμή χρηματικού εντάλματος, ύψους 1.180,06€  για «Επεκτάσεις Φ.Ο.Π. και παραλλαγές δικτύου Φ.Ο.Π.» (Παραλλαγή δικτύου  1 ΦΙ Τ.Κ Σωσάνδρας)

   

Απαλλαγή υπολόγου και έγκριση της απόδοσης λογαριασμού για χρηματικό ένταλμα που αφορά στην προπληρωμή χρηματικού εντάλματος, ύψους 1.180,06€  για «Επεκτάσεις Φ.Ο.Π. και παραλλαγές δικτύου Φ.Ο.Π.» (Παραλλαγή δικτύου  1 ΦΙ Τ.Κ. Φούστανης)

2 σχόλια:

  1. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟ 39% ΣΤΟ 4% ΕΙΝΑΙ 1.500.000,00 ΕΥΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΌΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΟΝΟ 4% ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΔΗΛΑΔΗ Κ.ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΧΜΗ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εργολάβοι ξεσούμιξαν την Αλμωπία και θέλουν τώρα και τα ρέστα.
    Ο δήμαρχος τι κάνει αφήνει να γίνονται ενστάσεις για να βγάλουν οι εργολάβοι τεράστια κέρδη. Πρέπει να γίνει έλεγχος των έργων και όποια έχουν έκπτωση κάτω από 5% να μην πληρωθούν. Ο κ. Κλεισούρης τι λέει για τις ενστάσεις. Ο συμπαραστάτης του δημότη πρέπει να ενδιαφέρεται για το που πάνε τα λεφτά του κόσμου. Το ίδιο και ο Νομικός Σύμβουλος να στείλει την υπόθεση στον εισαγγελέα. Η αθλιότητα των ενστάσεων για αποκόμιση τεραστίων κερδών δεν πρέπει να τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)