Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ενστάσεις για την δημοπρασία του έργου επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας.





Με ψήφους 4-1-2 , η επιτροπή διεξαγωγής της δημοπράτησης του έργου επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας απέρριψε τις ενστάσεις που υπέβαλλαν ενδιαφερόμενοι  εργολάβοι κατά της πρώτης απόφασης που έκρινε ότι το έργο πρέπει να κατακυρωθεί υπέρ του πρώτου μειοδότη .
Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες μας  ένα μέλος της επιτροπής είχε την άποψη ότι οι ενστάσεις πρέπει να απορριφθούν . Τέσσερα μέλη έκριναν ότι οι ενστάσεις πρέπει να απορριφθούν  και μόνο σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι κάποια από τα δικαιολογητικά που προσκομίστηκαν , αποδειχθούν μη γνήσια να γίνουν δεκτές . Δύο μέλη της επιτροπής ,που δεν αποτελείται από αιρετούς , ψήφισαν να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις.
Στο μεταξύ  σήμερα επρόκειτο να συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή  του Δήμου Αλμωπίας και να αποφασίσει σχετικά, αλλά η συνεδρίαση αναβλήθηκε . Ο Δήμαρχος φέρεται να ζήτησε από την επιτροπή να τεκμηριώσει την απόφασή της επί των ενστάσεων . Κάτι που γίνεται για πρώτη φορά ,ενδεχομένως επειδή πρόκειται για έργο εκατομμυρίων .
Στο μεταξύ σύμφωνα με τις  πρώτες ενδείξεις του ρεπορτάζ , κάτι φαίνεται να μην συμβαδίζει με την λογική στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας .  Νεώτερα πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)