Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Σε λίγο θα τους πάρουν και το Δημαρχείο από την Αριδαία



Και ξαφνικά ξύπνησε ο Δήμος Αλμωπίας . Αφού τους πήραν και τα …σώβρακα και σε λίγο θα πάρουν και το Δημαρχείο από την Αριδαία για να το πάνε αλλού ,θυμήθηκαν να… διαμαρτυρηθούν .

Εδώ και καιρό  πολλοί φωνάζουν ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλίες για τον ολοφάνερο , επιδεικτικό κατά φύση και παρά φύση βιασμό της περιοχής με το ξεγύμνωμα των υπηρεσιών , αλλά δεν ίδρωνε κανένα αυτί , Τώρα την Κυριακή συγκαλείται συνάντηση , μάλλον για την κηδεία της περιοχής , ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες για τα μνημόσυνα .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους τοπικούς φορείς, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας καθώς και τους Προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε σύσκεψη, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου  και ώρα 17.00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα την κατάργηση των δημόσιων υπηρεσιών της Αλμωπίας και την υποβάθμιση της Αλμωπίας γενικότερα.
Η παρουσία στη σύσκεψη όλων των παραπάνω κρίνεται απαραίτητη.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Δημήτρης Πασόης

4 σχόλια:

  1. κ.σαμανδη,παρακολουθωντας οπως και εσεις το δημοτικο συμβουλιο εχουμε ακουσει την αντιπολιτευση να ζηταει απο τον δημαρχο πρωτοβουλιες και δεσμευονταν να τις στηριξουν . πρωτοβουλιες που θα απαιτουσαν με καθε τροπο . αντι αυτων ο δημαρχος ζητουσε να στηριξουν απλα ψηφισματα διαμαρτυριας ,ενω αλλου οι δημαρχοι μπροστα εβγαζαν τον κοσμο στους δρομους... μαλιστα ο δημαρχος επιτιθονταν σε καθε φωνη συμβουλου της αντιπολιτευσης και τους ...εγκαλουσε με το 'εσεις τι κανατε' ! ειμαστε αξιοι της μοιρας μας , εχουμε το δημαρχο που μας αξιζει , να τον χαιρομαστε και καλα ...σαραντα στις πρωην δημοσιες υπηρεσιες μας !
    "ενας,μονιμως γκρινιαρης και ψευτης..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ΠΑΣΟΗ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΠΤΙΣ 6 ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΦΕΞΕΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ(ΔΗΜΑΡΧΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)