Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΑΕΠΙ





Συγκεντρώθηκαν χθες  πάνω από 50 καταστηματάρχες από τη Κεντρική Μακεδονία στα Δικαστήρια της Έδεσσας για την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΑΕΠΙ.




Δεκατέσσερις καταστηματάρχες έκαναν προσφυγή με ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Έδεσσας.
Τη Πέμπτη 17 του Μηνός το μεσημέρι αφού πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση ορίστηκε να κατατεθούνε προτάσεις μέχρι την Τρίτη από τις δύο πλευρές στο Μονομελές Πρωτοδικείο. Μετά από δύο μέρες έως και ένα μήνα θα βγει η απόφαση του μονομελές Πρωτοδικείου Έδεσσας και στη συνέχεια θα καταθέσουν αγωγή οι δεκατέσσερις καταστηματάρχες εναντίον της ΑΕΠΙ.

Στην ακροαματική διαδικασία,   κατέθεσαν  καταστηματάρχες αλλά και Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΕΠΙ κ. Γκετζέλιας  ο οποίος και εξετάστηκε σαν μάρτυρας υπεράσπισης της ΑΕΠΙ. Σε ερώτημα που του τέθηκε ότι  «οι περισσότεροι καταστηματάρχες στην περιοχή στα καταστήματά τους παίζουν μουσική Παραδοσιακή» και επειδή οι συντελεστές της συγκεκριμένης Παραδοσιακής μουσικής δεν ανήκουν στην ΑΕΠΙ είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με ποιο  αιτιολογικό πρέπει να πληρώνουν στην ΑΕΠΙ οι καταστηματάρχες.
Προσπαθούσε με διάφορους τρόπους ο κ. Γκετζέλιας να απαντήσει στο ερώτημα μου αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να τεκμηριώσει την άποψη του.
Πηγή: TAS TV




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)