Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Στηρίζει τον Στ. Κλεισούρη Κλεισούρη , ο Δ. Πασόης αλλά δεν γνωρίζει τις αποφάσεις του δικαστηρίου




Υπέρμαχος του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας Σταύρου Κλεισούρη , εμφανίζεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Πασόης. Καταδικάζει τις απειλές που δέχτηκε ,αλλά στην ουσία δεν γνωρίζει την απόφαση  του δικαστηρίου της Αριδαίας . Ερωτώμενος σε συνέντευξη αναφέρει :

«Έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης ενός εργολάβου που διαμόρφωσε μία δημοτική έκταση. Το δικαστήριο δέχτηκε ότι ήταν κατάληψη, αλλά κατά δήλωση κάποιου προσώπου ότι ο χώρος του ανήκει στο τέλος αναίρεσε και είπε ότι δεν του ανήκει αυτή η έκταση, αλλά είχαν γίνει συμβολαιογραφικές πράξεις οριζοντίου και καθέτου ιδιοκτησίας οπότε το δικαστήριο επιφυλάχτηκε για να ασκηθούν διώξεις κατά των πραγματικών καταληψιών, δηλαδή των ιδιοκτητών που φέρονται να είναι συγγενείς.»

Φυσικά  όσα αναφέρει είναι μακράν της πραγματικότητας. Κυρίως δε το σημείο που αναφέρει ότι το δικαστήριο  επιφυλάχθηκε να ασκηθούν διώξεις  . Το δικαστήριο αποφάσισε να επιστρέψει ο φάκελος στην Εισαγγελία για να ασκηθούν ποινικές διώξεις  κατά των πραγματικών καταληψιών .




 
Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος δηλώνει ότι το μαχαίρι θα φτάσει ως το …κόκκαλο:




«Για το θέμα που έφτασε    στα δικαστήρια τις προηγούμενες μέρες για καταπάτηση δημοτικών εκτάσεων και εν μέρει οικοδομήθηκαν, ο Δήμος Αλμωπίας πρόκειται να προβεί σε αγωγές αποζημίωσης κατά παντός υπευθύνου. Αυτό αποφασίστηκε ομόφωνα στην οικονομική επιτροπή του Δήμου που συνεδρίασε πρόσφατα.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)