Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κλειδί των εξελίξεων ο Β. Κανονίδης



 



Ο Βασίλης  Κανονίδης πρόεδρος της ΔΕΥΑ  Δήμο Αλμωπίας ,θεωρείται το κλειδί των εξελίξεων . Το επικρατέστερο σενάριο ήταν να παραιτηθεί από το αξίωμά του για να αναλάβει
ο Νίκος Παρούτογλου Αντιδήμαρχος οικονομικών με ορισμό έως την 31-12-2012 . Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει ζητηθεί απόν Β. Κανονίδη να παραιτηθεί. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι θα προηγηθούν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη πρώτα του προεδρείου και των μελών των επιτροπών του Δήμου , για να μην υπάρξουν διαρροές .
Ο Ν. Παρούτογλου προορίζεται για πρόεδρος της ΔΕΥΑ ,αλλά νεώτερα σενάρια τον έφεραν (σε περίπτωση που δεν παραιτηθεί ο Β. Κανονίδης) να παραμένει στο πόστο του ή  να αναλαμβάνει  την προεδρία των Λουτρών . Πόστο όμως για το οποίο φέρεται φαβορί ο Κώστας Νικολαϊδης , η θητεία του οποίου έληξε ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . Υπάρχει όμως η έντονη σκέψη να αναλάβει το πόστο αυτό ο ίδιος ο Δήμαρχος. Για το αξίωμα του προέδρου των Λουτρών κυκλοφόρησε και το όνομα της Αθηνάς Δούκα  (στη θέση της στη προεδρία της ΔΗΚΕΔΑ πηγαίνει σύντομα ο Μάκης Δεμερτζίδης). Προοπτική όμως πολύ δύσκολη καθώς ανήκει στο γραφείο της βουλευτού Θ. Τζάκρη , οι σχέσεις της οποίας με τον Δήμαρχο είναι όπως της γάτας με το ποντίκι.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης που φέρεται να δηλώνει «κουρασμένος» με την υπόθεση των Λουτρών , αναμένεται να επιλέξει το πόστο που επιθυμεί , αφού είναι ο μόνος που εμπιστεύεται απόλυτα ο Δήμαρχος.
Το θέμα όμως της αλλαγής Διοικήσεων στις Επιχειρήσεις είναι αρκετά παρακινδυνευμένο , καθώς   για τους νέους ορισμούς  απαιτείται και η έγκριση τους από το Δημοτικό Συμβούλιο .
Για το  αξίωμα  του προέδρου  ακούγονται αρκετά ονόματα,   δεν αποκλείεται  όμως να συνεχίσει  ξανά   ο Κ. Νικολαϊδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)