Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δράσεις της Ακαδημίας μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας





Ξεκινώντας την νέα χρονιά η Ακαδημία μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας ετοιμάζει νέες δράσεις για τους αθλητές της και όχι μόνο για αυτούς.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας καλεί του αθλητές, τους γονείς τους και τους φίλους του συλλόγου, να παραβρεθούν στην κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Έδεσσας στο κολυμβητήριο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί με αγώνες των παιδιών τις ακαδημίας μας και θα συνεχιστεί με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στις 13:30.                 
Στα πλαίσια της συνεργασίας που αναπτύσσεται με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τρείς αθλητές του συλλόγου μας και ο προπονητής Γιώργος Σταυρόπουλος θα συμμετάσχουν στο 4ο New Year Shooting Camp που θα γίνει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ το 3ήμερο 3-4-5 Ιανουαρίου 2013. Στο συγκεκριμένο Camp οι αθλητές θα διδαχθούν από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, υπό την επίβλεψη του Νίκου Σταυρόπουλου Τεχνικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ, τις βασικές λεπτομέρειες του σουτ.
Ο σύλλογος ενημερώνει τους φίλους του ότι είναι ενταγμένος στο νεοσύστατο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας, που είναι μία προσπάθεια φορέων και συλλόγων του νομού μας, να ενώσουν και να συντονίσουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να βοηθήσουν συμπολίτες μας που «χτυπήθηκαν» από την κρίση που μαστίζει την χώρα μας. Σύντομα θα ενημερώσουμε για τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν τόσο από τον σύλλογο μας όσο και από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)