Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ TAEKWON DO



    Με επιτυχία προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στο άθλημα του taekwon do.

    Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα της σχολής στα Γιαννιτσά και τις παρακολούθησαν οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των αθλητών που κατέκλισαν την αίθουσα και χειροκρότησαν θερμά τους αθλητές. Γενικός εξεταστής ήταν ο προπονητής του συλλόγου Δημήτρης Ινδόπουλος.
    Η εξεταστέα ύλη είναι το πρόγραμμα που έχει οριστεί από την Ομοσπονδία για την κάθε ζώνη και περιλάμβανε ομαδικές ασκήσεις αποκρούσεων, στάσεις, ασκήσεις τεχνικής ποδιών με λακτίσματα, πουμτσε (τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο), τεχνικές αυτοάμυνας με γροθιές και διάφορες αρπαγές καθώς και με μαχαίρι, τεχνικές αγώνα και σπασίματα ξύλων. Όλοι οι εξεταζόμενοι εκτέλεσαν άψογα τις ασκήσεις του γεγονός που οφείλεται στη σωστή προετοιμασία από τον προπονητή τους.
    Στην έναρξη ο Πρόεδρος του συλλόγου Παπαδημητρίου Δημήτρης συνεχάρη τους γονείς που προωθούν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και κυρίως στις πολεμικές τέχνες , καθώς καλλιεργούν την πειθαρχία, το σεβασμό, τη σωματική υγεία και απομακρύνουν τους αθλητές από κακές συνήθειες, ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες που σημείωσε ο σύλλογος. Έπειτα τον λόγο πήρε ο δάσκαλος του συλλόγου Δημήτρης Ινδόπουλος που από την πλευρά του τόνισε πως πρωταρχικός σκοπός του είναι η διαμόρφωση του χαρακτήρα των αθλητών του, η υπακοή και η απόκτηση αυτοπεποίθησης . Εξήγησε ότι το TAEKWON DO διαχωρίζεται στο κομμάτι που περιλαμβάνει τις τεχνικές γνώσεις για την ολοκλήρωση της αυτοάμυνας και στο αγωνιστικό κομμάτι που απαιτεί καθημερινές σκληρές προπονήσεις, θυσίες , χρήματα και σκοπός είναι η συμμετοχή σε διεθνή επίπεδο και όχι μόνο σε Πανελλήνιο. Επίσης ανέφερε ότι λόγω της οικονομικής δυσχέρειας ο σύλλογος προσπαθεί να συμμετέχει αγωνιστικά όπου είναι απαραίτητο ενώ διοργανώνει τακτικά συναντήσεις για αγώνες στον τόπο μας ώστε να αποφεύγονται τα έξοδα από τους γονείς. 
    Οι αθλητές που προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες είναι οι εξής:

ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Χουτρούδης Απόστολος, Πλιούμπης Άγγελος, Ορτζάνη Μαρία, Δημητρίου Μιχαήλ – Άγγελος, Γεωργιάδης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος , Βασιλειάδης Γεώργιος, Καπουρτζούδης Δημήτριος, Σαλή Σινάν, Σαλή Εφέ, Σαλή Σαχμπίνα, Σαλή Εσκιέρ, Αλεξιάδης Μηνάς, Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος, Ματρακούλιας Ιωάννης, Πολύζου Άννα, Στεργιούλας Σωκράτης, Στεργιούλας Χαράλαμπος, Τζουράκης Πολυδεύκης, Κατσούλας Ραφήλ, Μυριοφύτου Στάθης, Παπανδρέου Δημήτριος.
ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Βοϊτσίδης Δημήτριος, Μποζατζούδης Παρασκευάς, Παρασίδης Παρασκευάς.
ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Κουρκουτίδης Αθανάσιος.
ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Βουλγαρίδου Αγγέλα, Μαγγασάρωβ Νίκος, Καρακεχαγιάς Αντώνης, Σαρκισιάν Αρτέμης, Σαρκισιάν Βαλέριος, Κατμάδας Παναγιώτης, Παρόγλου Γιάννης, Πετρίδης Βασίλειος, Βασιλειάδης Ιωσήφ, Βασιλειάδης Βασίλης, Κεχαγιόγλου Απόστολος, Βαφειάδης Χαράλαμπος, Γεωργιάδης Γιώργος, Συμεωνίδου Άννα, Λιτοβολής Μόδεστος.
ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΠΛΕ: Γεωργιάδου Μαρία, Βαφειάδης Γιώργος, Ανθυμίδης Χαράλαμπος.
ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ: Τσαρτσαράκης Πέτρος, Κοσμίδης Αβραάμ, Πε λάς Γιάννης, Χουτρούδη Ελισάβετ, Κωνσταντίνου Ανδρέας, Συμεωνίδου Ελευεθερία, Ανθυμίδης Στέλιος.
ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ: Λάσκος Κλεάνθης, Αποστόλου Νίκος.
ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ: Τσαμπουκιάνη Αικατερίνη, Τσαμπουκιάνη Θεόδωρος, Μάγκας Μάριος.
ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1ο  DAN: Κάμτση Μαρία, Ιωαννίδης Ιωάννης.
ΓΙΑ 2ο DAN: Μπεαζίδης Ιορδάνης
ΓΙΑ 3ο DAN: Βαφειάδης Αντώνης.
    Οι αθλητές Κάμτση Μαρία, Ιωαννίδης Ιωάννης, Μπεαζίδης Ιορδάνης και Βαφειάδης Αντώνης εξετάστηκαν και από την Ελληνική Ομοσπονδία TAEKWON DO  την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, ο προπονητής Μάστερ Ινδόπουλος Δημήτρης και οι αθλητές σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ & ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)