Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Αλμωπός – Ν Μυλότοπος Από τις σχέσεις οργής στις σχέσεις στοργής



Μέσα σε ένα τετράμηνο άλλαξαν ως δια μαγείας οι σχέσεις Αλμωπού –Ν.Μυλοτόπου. Από πολεμικές έγιναν φιλικές και αυτό είναι προς όφελος όλων και φυσικά  του ποδοσφαίρου .

Να θυμίσουμε ότι τον Σεπτέμβρη ο Αλμωπός είχε καταγγείλει τον Ν. Μυλότοπο για τον ξυλοδαρμό του τότε προέδρου Κ. Παλίκογλου έξω από το γήπεδο Αριδαίας . Η ανακοίνωση δια στόματος  του γενικού αρχηγού Ν. Γεωργιάδη είχε ως εξής:

«Καταγγέλλω ως γενικός αρχηγός του Αλμωπού τον βίαιο ξυλοδαρμό του Προέδρου Κωνσταντίνου Παλίκογλου από ποδοσφαιριστές και οπαδούς του Ν. Μυλοτόπου, όπως και την απόπειρα ξυλοδαρμού του Γενικού Αρχηγού ο οποίος γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. Σαν Αλμωπός η πρώτη μας αντίδραση είναι να δηλώσουμε ότι θα προβούμε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Έχουμε να δηλώσουμε ότι δεν πρόκειται να μεταβούμε στον Ν. Μυλότοπο για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής και θα σκεφτούμε σοβαρά το αν θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας υπό τέτοιες συνθήκες. Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του Ν. Μυλοτόπου. Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι ο Πρόεδρος του Αλμωπού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Χθες Σάββατο μετά τον αγώνα , η Διοίκηση του Αλμωπού μετά την νίκη της ομάδας 


μέσα στον Ν. Μυλότοπο με 2-1 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :



 Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός Αριδαίας συγχαίρει τους ανθρώπους του Μ.Α. Ν. Μυλότοπου για την άψογη φιλοξενία και ελπίζει ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων θα παραμείνουν άριστες και στο μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)