Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΛΛΑ - ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ 4-1






Χωρίς πολύ κόπο η Πέλλα  ξεπέρασε το εμπόδιο της Ακαδημίας και διατηρήθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνίστρια την γηπεδούχο άσχετα κι αν η συνολική αγωνιστική εικόνα του δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας.
Καλές ευκαιρίες  με τους Τζιβελέκη, Κηλίκη, Τανταλίδη, Γάκη και Κορώνα που δεν βρήκαν στόχο και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη νωρίς. Για τον Απόλλωνα μία δυο καλές προσπάθειες, με κορυφαία αυτή όταν σε κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρήκε την δεξιά κάθετη δοκό του Πόπη και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς στην συνέχεια.
 Η φάση αυτή λίγο πριν το γκολ της Πέλλας με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, όταν ο Κηλίκης μέσα από την περιοχή με πλασέ έγραψε το 1-0 ώστε από ωραία ενέργεια και πάσα του Μπουράκη από τα αριστερά, περνώντας την μπάλα κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι για τα 10 πρώτα λεπτά, αλλά είχαν μια φλύαρη υπεροχή χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στο τέρμα του Πόπη. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ της Πέλλας ,όταν ο Κηλίκης μετά από θαυμάσια πάσα του Καμπούρη μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Πέλλα σχεδόν σε κάθε επίθεση δημιουργούσε τις προυποθέσεις για γκολ. Γκολ που ήρθε από τον Χαρμάνα, όταν η Πέλλα έκρυψε την μπάλα με τους Κουτρογιάννη, Τζιβελέκη και Χαρμάνα και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 3-0.
Πέντε λεπτά αργότερα σε μια γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, η άμυνα της Πέλλας πιάστηκε στον ύπνο και η Κρύα Βρύση μείωσε το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Πέλλα όμως, που μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κρύας Βρύσης, ο Κούμπους πάσαρε έγκαιρα και σωστά στον Καμπούρη, ο οποίος με ωραίο τεχνικό σουτ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό γάμα του Καρακούτση γράφοντας το τελικό 4-1.
Δύο καλές ευκαιρίες με Τζιβελέκη και Χαρμάνα λίγο πριν το τέλος, ήρθαν να προστεθούν στις πολλές χαμένες του δευτέρου ημιχρόνου με τους Κηλίκη, Τζιβελέκη και Χαρμάνα να έχουν την μερίδα του λέοντος.
Καλή η διαιτησία του κ. Μαυρίδη, με αρκετά λάθη οι δύο βοηθοί.

Σύνθεση: Πόπης, Κουτρογιάννης, Τανταλίδης, Κορώνας(Κούμπους), Γάκης, Μπρατσούδης(Χαρμάνας), Καμπούρης, Καραμούζας, Μπουράκης(Ρίσκος, Κηλίκης, Τζιβελέκης.
ΠηγήQ  @pella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)