Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Αναδιπλώνεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας για τα υπερβολικά τέλη άρδευσης




ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ…ΔΟΥΛΕΙΑ. 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ;


Μετά το μεγάλο κύμα διαμαρτυριών από τους αγρότες της Αλμωπίας για αυξημένες χρεώσεις στα τέλη άρδευσης, έως και 11 ευρώ την ώρα, που είναι διαφορετικές ανά περιοχή, ο Δήμαρχος ΚΥΡΙΟΣ Δ. Πασόης αναγκάστηκε να το παραδεχτεί .
Σε συνέντευξή του (στα αμιγώς τοπικά αποφεύγει να δώσει συνέντευξη γιατί γνωρίζουν όλη την πραγματικότητα  και είναι βέβαιο ότι θα τον στριμώξουν), προσπαθεί να ανασκευάσει την όλη κατάσταση . Μετά τις αντιδράσεις , υποστηρίζει ότι δέχτηκε διαμαρτυρίες δημοτών κι αυτό προέκυψε απ΄ τον εξορθολογισμό για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στις αρδευτικές πομώνες. Σε κάποιες γεωτρήσεις υπάρχουν αυξημένες χρεώσεις και έχουν στείλει τους καταλόγους για έλεγχο. Ακόμη δεν έχουν βεβαιώσει, οπότε έδωσε εντολή, όπου έχουν διαπιστωθεί λάθη να διορθωθούν και αν υπάρχουν υπερβολικές χρεώσεις να τις δουν  και να βρούνε την καλύτερη λύση.
Το φοβερό και το χειρότερο όμως είναι ότι ενώ υπάρχει τρόπος για δίκαιη λύση ,δεν το κάνουν γιατί , όπως ο ίδιος υποστηρίζει , θέλει πολύ δουλειά. Λέει επί λέξει:

 «Η καλύτερη λύση θα ήταν απολογιστικά. Ότι ξόδεψε κάθε Τοπική Κοινότητα να χρεώνεται. Δυστυχώς, αυτό απαιτεί άλλο σύστημα και πολύ δουλειά και προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για να υπάρξει δίκαιη κατανομή των βαρών για όλους τους δημότες και όχι αδικίες που γινόταν παλιά και κάποιοι δεν χρέωναν κάποιους...γιατί υπήρχαν και αυτά τα φαινόμενα.»
Αναφερόμενος στη γενέτειρά του Λουτράκι μάλλον έχει δίκιο, γιατί βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο  και αδίκως .  Η πραγματικότητα είναι διαφορετική αφού καλείται να πληρώσει περισσότερα από αυτά που υποχρεούται

Σύμφωνα με τον κατάλογο στο Λουτράκι. 30.000 ευρώ ήταν η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και 43.000 ευρώ ήταν η βεβαίωση

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΠΟΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ !!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)