Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κλειστό κλαμπ το ΠΑΣΟΚ και στη Πέλλα





Φαίνεται ότι τελικά θέλουν το ΠΑΣΟΚ μικρό και στα μέτρα τους οι ίδιοι και οι ίδιοι .

Χωρίς να γίνει καμία ανακοίνωση στην Αλμωπία βρέθηκαν υποψήφιοι σύνεδροι , ενώ δεν έγινε και καμία ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον χώρο ψηφοφορίας. Μέχρι αυτή την ώρα η συμμετοχή στη ψηφοφορία είναι μικρή , ενώ οι ιθύνοντες εμφανίζονται αισιόδοξοι και δηλώνουν ότι τελικά θα πάνε στο συνέδριο και οι 13 σύνεδροι , αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα φροντίσουν να συμπληρώσουν τον απαραίτητο  αριθμό συμμετοχών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγαπητοί αναγνώστες,

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας. Σας ενθαρρύνουμε να συμμετέχετε ενεργά στις συζητήσεις, με σχόλια που προάγουν την καλοπροαίρετη ανταλλαγή απόψεων.

Για τη διασφάλιση ενός πολιτισμένου και φιλικού περιβάλλοντος, παρακαλούμε να αποφύγετε σχόλια που περιέχουν:

Υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Προσωπικές επιθέσεις ή μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Περιεχόμενο που παραβιάζει τη δεοντολογία ή τους κανόνες ευγένειας.
Η συντακτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να διαγράφει σχόλια που δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω κανόνες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

Aridaia-gegonota.blogspot.com

(3)