Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Εκδηλώσεις την Παρασκευή στους Σαρακηνούς





Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 στους Σαρακηνούς θα πραγματοποιηθεί Σχολική εκδήλωση στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, προς τιμήν του ήρωα του χωριού «Αγγελή Γάτσου» Οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821.

Με την συμμετοχή του 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας και του Γυμνασίου Πολυκάρπης μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Σαρακηνών και την στήριξη του Συλλόγου Διατήρησης και Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σαρακηνών «Αγγελή Γάτσου» θα γίνει το πρωί της Παρασκευής εκδήλωση με ομιλία και οπτικό υλικό της ζωής και της δράσης του Αγγελή Γάτσου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Την ιδέα και την όλη οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η Εκπαιδευτικός Ιστορίας του 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας Αριάδνη Μαντά, εκφράζοντας την επιθυμία της η εκδήλωση να μπορέσει να διατηρηθεί και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ως αναγνώριση του έργου που πρόσφερε στην Επανάσταση ο  ήρωας του χωριού  Αγγελής Γάτσος.
Σύμφωνους και θερμούς υποστηρικτές της προσπάθειας και προσφοράς της  Α. Μαντά είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακηνών Νικόλαος Ρώσσης και το ΔΣ όπως και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου ς Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)