Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «Όλα στην ώρα τους»



 



Στον  κατάλληλο χρόνο θα γίνουν οι όποιες ανακοινώσεις για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και την πιθανή διεκδίκηση του αξιώματος  του Δημάρχου Αλμωπίας  ,από τον Σάκη Χατζηδημητρίου .
Ο Τύπος , έντυπος και ηλεκτρονικός έχει δικαίωμα να γράφει και να δημοσιεύει τις όποιες πληροφορίες ή εκτιμήσεις.  Αυτό φέρεται να δήλωσε  σε στενούς του συνεργάτες , αλλά και πολίτες που τον ρωτάν σχετικά , ο Σάκης Χατζηδημητρίου, σχολιάζοντας πληροφορίες στο διαδίκτυο που τον έφεραν να κινείται πλέον προς αυτή την κατεύθυνση .
Να θυμίσουμε ότι το karatzova com  έγραψε μεταξύ άλλων :

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι ο γιατρός(Σάκης Χατζηδημητρίου) ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Αλμωπίας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Όπως δείχνουν οι κινήσεις του το τελευταίο και όχι μόνο χρονικό διάστημα.
Με τη συμμετοχή νέων υποψηφιοτήτων, βλέπουν μεγάλες πιθανότητες για την επανάκαμψη του στα δημοτικά πράγματα και αναμένουν τις κινήσεις του για να καθορίσουν τη στάση τους.
Άλλωστε, οι προσδοκίες για επιτυχή πορεία του νυν Δημάρχου ναυάγησαν και ο χρόνος θεωρείται κατάλληλος για ανάληψη πρωτοβουλιών για σχηματισμό νέου συνδυασμού. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και όλα θα κριθούν στην πράξη.

Καλλικράτειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)