Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Παραίτηση στον προθάλαμο του Δημαρχείου Αλμωπίας;




Μετά την ηρεμία των τελευταίων ημερών , στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας ,αναμένεται μια παραίτηση να πυροδοτήσει νέο κύκλο αντιπαραθέσεων .

Στο μεταξύ , συζητείται ποικιλοτρόπως η καταψήφιση της πρότασης του προέδρου του Συνδέσμου Καθαριότητας  ,Χρήστου Σπρίτου για την  καταγγελία της σύμβασης  για  τη  κατά την διάρκεια της συνεδρίασης λειτουργία του ΧΥΤΑ,  και από τους δύο συμβούλους της παράταξής τους και Αντιδημάρχους. Κύκλοι της παράταξης εκτιμούν ότι η απόφασή τους ήταν κατευθυνόμενη από πολύ ψηλά.
Στο μεταξύ είναι άγνωστο αν ο κ. Δήμαρχος σχολιάσει τη παρουσία του ενδιαφερόμενου εργολάβου  , με δεδομένο ότι πρόσφατα  απαίτησε την απομάκρυνση δημοσιογράφου από δημόσια συνεδρίαση επιτροπής .

4 σχόλια:

  1. Οσοι ανακατεύονται με τα σκουπίδια στο τέλος θα τους πνήξει ή μπόχα.
    Πολλά τα λεφτά παίζονται στις πλάτες των δημοτών.
    Ο πρόεδρος του συνδέσμου πρέπει να αισθάνεται οχι απλά "πουλημένος" απο τον Δήμαρχο αλλά αηδιασμένος με τους κατσιαπλιάδες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τσέπη τους. Μόνο ο νόμος μπορεί πλέον να επιφέρει την τάξη στο "μεγάλο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ" που κάποιοι θέλουν να το ονομάζουν "Δημαρχείο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ Κ. ΣΠΡΙΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ "ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ" ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΜΑΙΜΟΥ" ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
    ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΑΤΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαμάνδη τα τελευταία νέα λένε ότι είχε συνεννοηθεί ο Σπρίτας με τον Δήμαρχο να γίνει έτσι, ότι τάχα δεν ψήφισαν οι σύμβουλοι και έτσι δεν πέρασε η πρόταση του Σπρίτα για αποβολή του εργολάβου. Ψάξε να δεις τι παιχνίδι παίχτηκε ώστε και ο Σπρίτας να πει προς τα έξω ότι τάχα «ενήργησε» ακι είναι "καλός πρόεδρος" αλλά και ο εργολάβος να την βγάλει λάδι και να μην χάσει την σύμβαση. Αν η σύμβαση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ δεν είχε τεράστιο κέρδος για τον εργολάβο θα είχε φύγει από μόνος του, αφού λέει ότι του οφείλονται λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως για την ιστορία, επειδή δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, αυτοί που πρωτοξεκίνησαν την λειτουργία του ΧΥΤΑ, που δεν βρήκαν τίποτα έτοιμο, δεν παραιτήθηκαν. Προσπάθησαν να λειτουργήσουν τον ΧΥΤΑ, έβγαλαν τους πρώτους περιβαλλοντικούς όρους, την πρώτη άδεια λειτουργίας και έκαναν ότι μπόρεσαν με τα μέσα που διέθεταν. Οι επόμενοι που ακολούθησαν ανέβασαν το ρεύμα και το νερό επάνω στο ΧΥΤΑ και λειτούργησαν επίσης.
    Κάποτε οι όροι και οι άδειες λήγουν και θέλουν ανανέωση και κάποιος πρέπει να το κάνει.
    Κάθε διοίκηση θα πρέπει να προσπαθεί όσο μπορεί.
    Η εύκολη λύση είναι να τα πετάει ο ένας στον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)