Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ιδρύουν Αγροτικό Σύλλογο οι αγρότες της Αλμωπίας.




Στην ίδρυση Αγροτικού Συλλόγου προχωρούν οι αγρότες της Αλμωπίας. Το βράδυ της Τετάρτης συναντήθηκαν στο Ξενιτίδειο στην Αριδαία προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες .
Η ίδρυσή του κρίνεται αναγκαία , καθώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ουσιαστική εκπροσώπηση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων . Ο Αγροτικός Σύλλογος μπορεί να παρέχει συνεχή πληροφόρηση και ενημέρωση στους αγρότες και να λειτουργεί γενικά ως προστατευτική ομπρέλα σε πολλά ζητήματα . Κάθε Δήμος δικαιούται να ιδρύσει έναν Αγροτικό Σύλλογο, ενώ προβλέπεται ι ίδρυση και λειτουργία δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων συλλόγων .
Αποφασίστηκε να οριστεί προσωρινή διοίκηση η οποία θα προχωρήσει τις διαδικασίες μέχρι να γίνουν οι εκλογές για ανάδειξη διοίκησης.
Στη συνάντηση ήταν και  ο εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας  «Πρωτοβουλία» Θανάσης Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατέθεσε την εμπειρία του , ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες κινητοποιήσεις.


Να σημειωθεί ακόμα ότι η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Αλμωπίας ευχαρίστησε τους επαγγελματίες της Αριδαίας που τους συμπαραστάθηκαν κατά την διάρκεια των πρόσφατων κινητοποιήσεων .

1 σχόλιο:

  1. Να σημειωθεί ακόμα ότι η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Αλμωπίας ευχαρίστησε τους επαγγελματίες της Αριδαίας που τους συμπαραστάθηκαν κατά την διάρκεια των πρόσφατων κινητοποιήσεων . \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

    ελπιζω να μην ξεχασαν να ευχαριστησουν και τον δημαρχο, ξανα και ξανα ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)