Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Τους έπιασε ο καημός για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας



ΑΛΛΟ   TO ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ



Τελικά αν είναι κατάντια και αυτό. Ούτε ένα «στημένο» κείμενο δεν μπορούν φτιάξουν σωστά. Εγκαλούν τον Δήμαρχο Αλμωπίας επειδή  αν και πέρασαν 13 μέρες από την παραίτηση του προέδρου του Συνδέσμου Χρήστου Σπρίτου, «ο κ. Πασόης δεν έχει προβεί ούτε καν στο να τη δεχτεί ή να την απορρίψει, με αποτέλεσμα ο ΧΥΤΑ να μένει «ακέφαλος» σε μία από τις κρισιμότητες περιόδους για το μεγάλο αυτό έργο.»
Αν ο «κουτοπόνηρος» συντάκτης διάβαζε λίγο περισσότερο ή ρωτούσε θα μάθαινε ότι όταν υπάρχει παραίτηση , μέχρι να οριστεί καινούργιος , χρέη προέδρου εκτελεί ο Δήμαρχος. Συνεπώς δεν είναι καθόλου «ακέφαλος»
Ο καημός όμως είναι άλλος ,αφού το κείμενο «κοιλοπονά» και δίνει οδηγίες στον Δήμαρχο , τονίζοντας:
 «Ελπίζουμε ο Δήμαρχος να αντιληφθεί άμεσα την κρισιμότητα και να μην κωλυσιεργήσει περισσότερο, καθώς τα αποτελέσματα θα είναι πολύ άσχημα.»
Ποιος είναι αυτός που κόπτεται τόσο για τον ΧΥΤΑ και κάνει λόγο για  
«μία από τις κρισιμότητες περιόδους για το μεγάλο αυτό έργο.»
Άλλωστε φορέας υλοποίησης δεν είναι ο Σύνδεσμος , αλλά ο Δήμος Αλμωπίας.
Άκόμα και τα μικρά παιδιά γνωρίζουν ότι άλλο είναι το έργο διαχειρισης του ΧΥΤΑ  και άλλο  το έργο της επέκτασης που δημοπρατήθηκε πρόσφατα και πήρε τον δρόμο του.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια έμμεση σχέση. Ελάχιστοι  όμως την γνωρίζουν . Οπως    0  «πονεμένος» προφανώς, συντάκτης του κειμένου και κάποιοι άλλοι άμεσα ενδιαφερόμενοι...

11 σχόλια:

  1. ekei samandi na ponas. se ola deuteros...... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΡΕΕΕ.. ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΖΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΠΛΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχθές μας έλεγες ότι ο συντάκτης είναι αγαπητός του δημάρχου (http://aridaia-gegonota.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1321.html). Σήμερα μας τον παρουσιάζεις αντίθετο. Μήπως ρε σαμάνδη χρίζεις ψυχολογικής υποστήριξης;; Ή μήπως αγχώνεσαι που έσπασε το μονοπώλειό σου;;;;;;;;;;;;; Τι συμβαίνει τελικά μαζί σου;;; Διχασμένη προσωπικότητα έχεις καταντήσει. Βαρέθηκα να σε παρακολουθώ. Με κούρασες.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγνώμη αλλά όποιος γραφει σε ενα μπλογκ λεγεται δημοσιογραφος? από ποτε? και ποιος τον νομιμοποιεί? για να παρεις το τιλτο αυτο θα ιδρωσεις αρκετα χρονάκια,θα καεις και μετά ίσως....θα έχεις το τίτλο.Ως τοτε...ειναι παιχνιδια στο ιντερνετ απο ειδικευομενους-ες, χτεσινους αγνωστους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχει φαση μερικοι να νομιζουν οτι το να αντιγραφεις κουτσομπολιστικα site για το βρακι της Παπαριζου σε κανει δημοσιογραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περα απο τα blogs ο κ.σαμανδης νομιζω οτι εχει την μοναδικη εφημεριδα στην αλμωπια! Μην ξεχνατε οτι οι δημοτες ανω των 45,στην πλειοψηφια διαβαζουν εφημεριδα κ οχι αναρτησεις στο διαδικτυο.επομενως ο κ.σαμανδης εχει μονοπωλειο! Αν κρινω απο τα αρθρα που αναρτει παντως, το κανει για πλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το "εχει την μοναδικη εφημεριδα στην αλμωπια" δεν θα ισχύει για πολύ. Θα δείτε πολύ σύντομα τι εννοώ!!!!!!!!!!!!!!! ;)

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ19 Μαρτίου 2013 στις 11:14 μ.μ.

    Ο Κ. ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΜΑΝΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ,
    ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Κ. ΣΑΜΑΝΔΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ.
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΣΧΡΟΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται "κυριε" σαμαντη ότι ο κόσμος προτιμάει το... βρακί της Πετρούλας για να διαφημιστεί. Και αυτό είναι που σε τσούζει πιο πολύ. Αντε γειααααααααα.,....

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.
      ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Θα επρεπε να ντρεπεστε! Βγαζετε ειδησεις εσεις ή ειστε διαφημιστες συγκεκριμενων προσωπων της δημοτικης αρχης? Αναλογα μς το πώς σας συμπεριφερονται λειτουργειτε? Ή εχοντας γνωμονα το σωστο κ το δικαιο για τον πολιτη? Δεν σας εγινε μαθημα ακομη π.χ που μετην ηλιθια δημοσιογραφια καναλιων κ τυπου βγηκε ο ηλιθιος ανθελληνας παπανδρεου πρωθυπουργος? Παψτε επιτελους ν ασχολειστε με τις "φυλλαδες" σας κ με το ποιος βγαζει πρωτος την πιο ανοητη ειδηση και κοιταξτε το δικαιο κ σωστο για τον τοπο σας.ειστε υποχρεωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)