Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κανένα ενδιαφέρον για το πλημυρισμένο Γυμναστήριο του ΕΠΑΛ (Τεχνική Σχολή).



Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει πλέον η Ακαδημία μπάσκετ του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς το γήπεδο του ΕΠΑΛ (Τεχνική Σχολή), είναι πλημυρισμένο από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις
. Το πρόβλημα τελικά φαίνετε να αγγίζει μόνο τον σύλλογο μας, αφού οι υπόλοιποι σύλλογοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο, έχοντας πλήθος προπονητικών ωρών στα γήπεδα της πόλης, δεν ασχολούνται ιδιαιτέρα με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Αντίθετα ο ΓΑΣ Έδεσσας έχοντας 3 (τρεις) προπονητικές ώρες σε όλα τα γήπεδα της πόλης μας και περίπου 80 (ογδόντα) αθλητές, έχει φτάσει στα όρια της απόγνωσης. 
Δυστυχώς απαξιώνεται ο πιθανότατα καλύτερος προπονητικό χώρος της πόλης μας, αφού κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Πέρα από την σκεπή του γηπέδου μεγάλη ζημία έχει πάθει και το πλαστικό δάπεδο καθώς έχει φουσκώσει σε αρκετά σημεία. Επίσης το νερό έχει αρχίσει να φτάνει και σε σημεία του σχολικού συγκροτήματος που δεν έχουν σχέση με το γυμναστήριο.
Καλούμε του υπευθύνους να «σκύψουν πάνω στο πρόβλημα» που υπάρχει εδώ και 2 χρόνια, κάνοντας τις ενέργειες που απαιτούνται. Είναι ανεπίτρεπτο να παραμένει κλειστός ένας από του λίγους αθλητικούς χώρους της Έδεσσας, την στιγμή που το πρόβλημα άθλησης των παιδιών ειδικά σε κλειστούς χώρους είναι ήδη οξυμένο.       











1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς η ανάληψη των αρμοδιοτήτων λειτουργίας και συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων απο τους Δήμους ήταν η ταφόπλακα για αυτές. Το καλύτερο κλειστό γυμναστήριο του νομού στην Αριδαία διαλύεται. Το κλειστό κολυμβητήριο στην Έδεσσα έκλεισε. Το κλειστό της Σκύδρας έκλεισε. Ολα τα γήπεδα του Νομού είναι σε άθλια κατάσταση. Προκαλέστε τους Δήμους να σας αναφέρουν την τελευταία τριετία και ιδιαίτερα την περίοδο απο Νοέμβριο έως Μάρτιο πόσο ΛΙΠΑΣΜΑ έχουν βάλει στα γήπεδα. Θα δείτε ποσότητες απο ΜΗΔΕΝ έως 100 κιλά συνολικά (30-50 ευρώ). Ενώ τα γήπεδα που έχουν γίνει με υπόστρωμα την μίλη απαιτούν 200 κιλά λίπασμα κάθε μήνα (400 ευρώ περίπου για όλη την χειμερινή περίοδο). Θα έχει όμως γήπεδα όπως αυτά που βλέπουμε στην Αγγλία την Γερμανία και αλλού και οχι φαλακρά και γεμάτα λάσπες. Τόσο απλά, δυστυχώς όμως ποιός να ασχοληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)