Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΤΟΥ ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ¨






    Διεξάγεται στο Σάββατο 20 Απριλίου 2013 μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον χώρο του Επαγγελματικού KICK BOXING Κ1 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανηθου ¨ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ¨ στην Χαλκίδα.

    Η βραδιά ονομάζεται GLADIATORS NIGHT 7 , διοργανωτής είναι ο σύλλογος ¨ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ¨ Χαλκίδας, αρωγός είναι η Ελληνική Ομοσπονδία KICK BOXING ΠΟΚ και η ¨ψυχή¨ της διοργάνωσης είναι ο προπονητής του συλλόγου Τζάλας Αναστάσιος.Οι αγώνες θα και  καλυφθούν τηλεοπτικά ενώ θα μεταδοθούν και μέσω ίντερνετ.
    Θα έρθουν αντιμέτωποι  8 Έλληνες με Ολλανδούς  και Ιταλούς Πρωταθλητές, οι οποίοι είναι οι εξής: Πανταζή Μαρία, Κακουμπάβας Μελέτης, Χατζηχρόνογλου Ανδρέας, Νόρτιν Βασίλης, Εξακουστίδης Σάκης, Παπαδημητρίου Νίκος, Καρούσος Θανάσης και Γκουρούλι Λεβάν.
    Μεγάλη θα είναι η βραδιά και για τον αθλητή του ¨Μ.Αλέξανδρου»  Γιαννιτσών Γκουρούλι Λεβάν και για τον προπονητή του Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη καθώς είναι οι μοναδικοί από την Ελληνική αποστολή που δέχτηκαν να αντιμετωπίσουν τον Πρωταθλητή Ολλανδίας , Ουκρανός στην καταγωγή, Τσεφτσένκο Γευγένη, ο οποίος γυμνάζεται συστηματικά στην καλύτερη σχολή του κόσμου  ΜΙΚΕ GYM, αποκλειστικά για επαγγελματίες αθλητές.Πρόκειται  για ην ίδια σχολή από την οποία προέρχεται και ο MURTHEL GROENHART που υπερίσχυσε έναντι του δικού μας Ζαμπίδη Μιχάλη στον προημιτελικό του Κ1 στην Αθήνα.
    Ο Γκουρούλι Λεβάν προετοιμάζεται καθημερινά με διπλές προπονήσεις (πρωί και βράδυ) ώστε να αποφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ πλέον το όνομά του γίνεται γνωστό σε Παγκόσμιο επίπεδο και πληθαίνουν οι προκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)