Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Εκαναν φτερά οι τσιμεντογωνίες από το ντουβάρι του γηπέδου Αλμωπίας που έπεσε




Τέσσερις μήνες πέρασαν από τότε που ο αέρας έριξε μέρος της περίφραξης που είχε γίνει στο γήπεδο Αριδαίας , προς την πλευρά του δρόμου.
Από τότε δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως . Η δημοτική αρχή αντί να αποκαταστήσει χωρίς πολλά έξοδα το σημείο , γκρέμισε ολόκληρο το υπόλοιπο  ντουβάρι , άγνωστο για ποιο λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν έτοιμα όλα για την παρέμβαση αποκατάστασης ,αλλά στη πορεία κάτι μεσολάβησε. Γκρεμίστηκε το υπόλοιπο ντουβάρι και πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο έγινε γνωστό ότι θα μπουν δέντρα . Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οι τσιμεντογωνίες από το ντουβάρι που έπεσε έκαναν φτερά και φημολογείται ότι συγκεκριμένοι ιδιώτες με τη συναίνεση του Δήμου, τις πήραν  και τις έκτισαν σε ιδιόκτητους χώρους.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες  η προμήθεια των δένδρων που θα φυτευτούν  έγινε με «αλχημικό» τρόπο.

1 σχόλιο:

  1. κάποιοι με μυαλό κότας δεν γνωρίζουν ότι η εικόνα του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας είναι η εικόνα όλων μας.Κάποιοι αρνούνται να εκδώσουν άδεια,καποιοι νομίζουν ότι η δουλειά τους τελειώνει την ώρα που σχολάνε.Κάποιοι νομίζουν ότι όλα είναι διαχειρίσιμα.Τώρα αρχίζουν οι εξετάσεις στην κοινωνία,στην νεολαία στον αθλητισμό. Νέο Στάδιο ή νέο τοίχος είναι το δίλημα? διαλέξτε κύριοι(και κυρίες)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)