Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Έκτακτη γενική συνέλευση της Ά ΕΛΜΕ Πέλλας





Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας καλεί τα μέλη της  σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 και ώρα 14:00 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης (έναντι αναψυκτηρίου «Ψηλός Βράχος»).

 Μετά από την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με την οποία εισηγείται απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, καλούμαστε ως ΕΛΜΕ να αποφασίσουμε την στάση μας στο θέμα αυτό, αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
 «  Ο κλάδος μας δέχεται σφοδρότατη επίθεση από την κυβερνητική πολιτική, με ολέθριες συνέπειες για όλους (καθηγητές, μαθητές, γονείς). Κανένας από εμάς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Ας μην γελιόμαστε και ας μην επαναπαυόμαστε. Δεν είναι η ώρα για λόγια, είναι η ώρα για πράξεις.
   Την ύστατη αυτή στιγμή πρέπει ενωμένοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπρέπειά μας και να αγωνιστούμε για την ουσιαστική βελτίωση της εκπαίδευσης. Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος για τους εκπαιδευτικούς. Εάν τώρα δεν αντιδράσουμε, δεν υπάρχει αύριο.» καταλήγει η ανακοίνωση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)