Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Λευκό ψήφισε ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής και Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης


Εξέπληξε τους πάντες ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Δημήτρης
Πασόης το μεσημέρι της Τετάρτης στη συνεδρίαση της επιτροπής. Ψήφισε λευκό για τις ενστάσεις που είχαν υποβάλλει εργολήπτριες εταιρίες  για τον διαγωνισμό στο έργο της αποχέτευσης. Λευκό ψήφισε και η Μαρτίνα Ζιάκα. Οι υπόλοιποι , Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Παρούτογλου,Αθηνά Δούκα, Τάσος Τσαβδάρης και Νίκος Αποστολίδης υιοθέτησαν την γνωμάτευση του νομικού συμβούλου και ψήφισαν υπέρ των ενστάσεων και της κατοχύρωσης του έργου στην εταιρία που ήταν σε αυτές μα την καλύτερη προσφορά, αν και η διαφορά μεταξύ των εργοληπτριών ήταν πολύ μικρές.

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη ανάλυση το θέμα, που δεν αναφέρει ούτε καν ολόκληρο τον τίτλο του έργου, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα που θα γίνουν στον δήμο μαζί με τον νέο ΧΥΤΑ και τον Βιολογικό.
    Δηλαδή, ψήφισαν το έργο να πάει στην τρίτη εταιρεία. Οι τρεις πρώτες είχαν πολύ μικρές διαφορές στα ποσοστά έκπτωσης αλλά παρόλα αυτά η Οικονομική επιτροπή ψήφισε κατά πλειοψηφία κόντρα στην ομόφωνη εισήγηση της επταμελούς επιτροπής διαγωνισμού που απέρριπτε τις ενστάσεις και άφηνε το έργο στον πρώτο μειοδότη.
    Δηλαδή, ενώ στον διαγωνισμό του ΧΥΤΑ θέλατε να ρίξετε άπλετο φως και γράφατε κάθε μέρα, τώρα στον διαγωνισμό του αποχετευτικού δεν γράφετε στην ανάρτηση σας ούτε καν για πιο έργο πρόκειται αναλυτικότερα. Ελπίζοντας να δημοσιευτεί το σχόλιο θα ήθελα να αναφέρω ότι το έργο είναι το ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 9.000.000,00 ΕΥΡΩ και η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε κόντρα στο πόρισμα της Επιτροπής Διαγωνισμού κατά πλειοψηφία.
    Ευχαριστώ πολύ σε περίπτωση ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)