Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ούτε ένα χειροκρότημα για τον Δήμαρχο Αλμωπίας


 



 Στα πλαίσια της 5ης Μικρασιάτικης Βεγγέρας ,που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ έγιναν και τα εγκαίνια της νέας στέγης  στον χώρο της παλιάς Πυροσβεστικής στην Αριδαία.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Μέμα Αποστολοπούλου(στη φώτο με τον Δήμαρχο) ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Αλμωπίας, κ. Δημήτριο Πασόη, ο οποίος όπως είπε ήταν αυτός που έδωσε λύση στο πρόβλημα της στέγασης, τονίζοντας ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στην πλούσια πολιτιστική δράση του Συλλόγου κατά τα προηγούμενα χρόνια. Ειναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρξε ούτε ένα χειροκρότημα έστω και από ευγένεια.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης πάντως είχε το κουράγιο και το ψυχικό σθένος, με την ανωτερότητα που τον διακρίνει , στο σύντομο χαιρετισμό του να ευχηθεί στο Σύλλογο καλή συνέχεια, σημειώνοντας με ειλικρίνεια ότι έχει δημιουργηθεί ένας πολύ όμορφος χώρος.
ΔΗΜ(Ι)ΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Σημείωση blog: Μεταφέρουμε με επιφύλαξη το κείμενο που απεστάλλει ,παρά την μεγάλη αξιοπιστία του αποστέλλοντος, γιατί λόγω άλλων υποχρεώσεων δεν παραβρεθήκαμε.



5 σχόλια:

  1. ti les re panivlaka. o anthrwpos kataxeirokrotithike. synelthe epitelous. kopre.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

      Διαγραφή
  2. Σας κατάλαβε ο κόσμος. Μην ασχοληστε με εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai sena se katalave o kosmos petro. xypna. exeis xasei ta avga kai ta pasxalia. tha peinaseis me auta pou kaneis. ti kamwmata einai touta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟς ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ,, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕς ΤΗς ΑΛΜΩΠΙΑς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)