Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας


 
Η προετοιμασία της Πέλλας ξεκίνησε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Τσιμπίνη.
Περίπου 20 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, μ' ένα κράμα παλιών και νέων βρέθηκαν στην έναρξη της προετοιμασίας.  Χαρακτηριστικό το νεαρό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών, αφού την φετινή χρονιά ο μέσος όρος δείχνει να έχει πέσει κατά πολύ. Δικαιολογημένες οι απουσίες των απόντων ποδοσφαιριστών και αναμονή της έλευσης 3-4 ακόμη νέων θα συμπληρώσουν το φετινό ρόστερ, που μπορεί να φαντάζει και να είναι χαμηλότερων προσδοκιών από προηγούμενες χρονιές, αλλά να μην αποκλείσει κανείς την έκπληξη.
Το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι άνθρωποι της ομάδας αναρωτιούνται, αν θα καταφέρει να βγάλει την χρονιά, μετά και την περσινή ταλαιπωρία που υπέστη. Φροντίδα και συντήρηση υπάρχει, αλλά η ανακατασκευή του χορτοτάπητα και του συστήματος ποτισμού κρίνονται επιτακτικά αναγκαίες, ενώ η περίφραξη είναι στα όριο της κατάρευσης. Δυστυχώς ο Δήμος δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.
Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια διαρκείας 2013-14, με την διοίκηση να προβαίνει σε σημαντική έκπτωση επί της αναγραφόμενης τιμής, αναλογιζόμενη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Με πληροφορίες από το  @pella

1 σχόλιο:

(3)