Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Συνεχίζονται οι κατασχέσεις στον Δήμο Αλμωπίας




Τελειωμό δεν έχουν οι κατασχέσεις στον Δήμο Αλμωπίας.
Την ώρα που δημοτικοί σύμβουλοι από τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου και Αριδαίας στήνουν στον τοίχο την σημερινή δημοτική αρχή και την κατηγορούν για απραξία , προμηθευτές προβαίνουν σε κατασχέσεις χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου , για χρέη που άφησαν ,οι σημερινοί επικριτές . ΄Ετσι τις τελευταίες μέρες προμηθευτές και εργολάβοι, προχώρησαν στην κατάσχεση 400 χιλ. ευρώ, για οφειλές των πρώην Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου.Αυτό έκανε γνωστό στη συνεδρίαση της Τρίτης ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης.
«Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα είναι κατάσχεση 400.000 ευρώ των καταθέσεων από λογαριασμούς μας. Αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Αυτές είναι οι αμαρτίες του παρελθόντος. Κατασχέσεις από προμηθευτές και εργολάβους»., τόνισε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε Πασόη δεν σε πιστεύουμε , ο Δήμαρχος μας στην ανατολική Αλμωπία δεν άφησε οφειλές παρά μόνο είχε και πλεόνασμα άλλωστε το είχε δηλώσει. 4-5 εκατομμύρια είναι οφειλή ? ………………; όχι δά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμένουμε την απάντηση των υπευθύνων για το θέμα αυτό του Δήμου Εξαπλατάνου.Όχι, άλλη μουγγαμάρα.Περιμένουμε αιτιολόγηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)