Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Επιχειρούν να κλείσουν το Τάγμα Εθνοφυλακής Αριδαίας




Την αντίθεσή του στο Επιχειρούμενο κλείσιμο του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας εξέφρασε χθες ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας.
Μάλιστα η λειτουργία του έχει μικρό κόστος.  Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης  που έφερε το θέμα προς συζήτηση , πρότεινε την έκδοση ψηφίσματος , ενώ ζήτησε από την αντιπολίτευση να κινητοποιήσει και αυτή τις πολιτικές δυνάμεις που επηρεάζει  για να ματαιωθεί το εγχείρημα . Για την πρότασή του αυτή δέχτηκε σκληρή κριτική ζπό την αντιπολίτευση που δήλωσε την αυτονόητη συμπαράταξή της , αλλά ο Δήμαρχος είναι αυτός πρέπει να έχει τον πρώτο και βαρύνοντα λόγο . Ο Δήμαρχος δέχτηκε ξανά κριτική για τις δημόσιες υπηρεσίες που έκλεισαν στην Αριδαία.
Ο δημ. Σύμβουλος Μάκης Δεμιρτζίδης μίλησε για υποκρισία , καθώς είναι γνωστό ότι η κεντρική κυβέρνηση αποφασίζει ερήμην του λαού και των φορέων και δεν υπολογίζει κανέναν . Πόσο μάλλον την δημοτική αρχή τα Αλμωπίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δοθούν οι αγώνες που πρέπι .
 Ο Ν. Αποστολίδης πρότεινε σύσκεψη παρουσία όλων των βουλευτών οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν όρκο ότι δεν θα κλείσει το ΤΕΑ

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ?ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ? ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ? ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ? ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)