Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΑΟΚ Αραβησσού - ΠΑΟΚ Δαμιανού 1 - 0




O ΠΑΟΚ Αραβησσού το απόγευμα της Τετάρτης κερδίζοντας στον αναβληθέντα (από την Κυριακή) αγώνα κυπέλλου τον ΠΑΟΚ Δαμιανού με σκορ 1 – 0.





Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με ανανεωμένο φέτος ρόστερ, αφού αποχώρησαν και προστέθηκαν στην ομάδα πολλοί καινούριοι ποδοσφαιριστές.
Οι φιλοξενούμενοι που είναι η μοναδική ομάδα της Β’ Κατηγορίας που συμμετέχει στο θεσμό του κυπέλλου, έδειξαν στοιχεία καλής και οργανωμένης ομάδας.
Το μοναδικό γκολ το πέτυχε ο Δημήτρης Γκότσης με προβολή στο 56’, μετά  από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Θανάση Μπόλλα.
Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αδικοχαμένης σε τροχαίο συζύγου του προπονητή, αλλά και του ανθρώπου που είναι η ψυχή της ομάδας σε όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ Αραβησσού Κώστα Χατζόγλου.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ (ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ): Καρανθίμου, Κενανόπουλος, Ισαΐ, Πάλιος, Τσακίρης, Δαγδούνης, Καλενδέρης (73’ Δεληγεωργίου), Τουρπτσόγλου (46’ Ρήγας), Μουρούζης, Γραμματικού, Δ.Γκότσης

ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ (ΧΟΝΤΟΣ): Μπόλλας, Σπυρόγλου (61’ Γ.Καλύγλου ), Μυλωνάς, Ι.Καζόγλου , Σωτηριάδης, Κουτίδης, Κομματόπουλος (78’ Αργυρίου), Διτσούδης, Λουκίδης, Παπαδόπουλος, Κωστίδης.

Βαθμολογία
ΠΑΟΚ Γ         1-0 3
Αραββησσός 1-0  3
Δαμιανό         0-1  0
Μελίσσι      0-1 0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)